ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΓ. Κοτρωνιάς: «Απαράδεκτο γεγονός η μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας»

Γ. Κοτρωνιάς: «Απαράδεκτο γεγονός η μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας»

Γ. Κοτρωνιάς: «Απαράδεκτο γεγονός η μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας»

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο βουλευτής του νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, έστειλε άμεση επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κ. Τσιάρα, αναφορικά με το νέο κρούσμα δυσλειτουργίας που υπήρξε την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, αναφέροντας ο ίδιος στο Facebook πως «θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι με τρείς (3) πλέον ιατροδικαστές να μην γίνονται ήμερα νεκροψίες λόγω απουσίας γραμματέως»

Στην επιστολή του ο βουλευτής αναφέρει τα εξής :

«…….Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και εσείς προσωπικά φροντίσατε να στελεχώσετε την υπολειτουργούσα Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας με δύο νέους ιατροδικαστές, το πρόβλημα παραμένει !!!

Σήμερα η Προϊσταμένη Ιατροδικαστής επικαλούμενη ασθένεια γραμματέως έδωσε εντολή να μην γίνουν οι προγραμματισμένες και η έκτακτη νεκροψία ενός βρέφους 5 μηνών, την οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη Υπηρεσία της Πάτρας.

Παρά το γεγονός ότι, οι δύο νέοι ιατροδικαστές προσφέρθηκαν να εκτελέσουν χρέη γραμματέως η Προϊσταμένη έδωσε εντολή να μην γίνουν οι νεκροψίες.

Σας παρακαλώ δώστε άμεσα λύση γιατί η τοπική κοινωνία η οποία υφίσταται το αποτέλεσμα της αδιανόητης γραφειοκρατικής συμπεριφοράς είναι αναστατωμένη και είναι άδικο για όλους μας να δίνουμε λύση και να μην την εφαρμόζουν τα εντεταλμένα όργανα».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι