ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΗλίας Τραμπάκουλος: «Πόσο σουρεαλισμό να αντέξουμε πιά;»

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Ηλίας Τραμπάκουλος  Δήμος Θηβαίων 

Ηλίας Τραμπάκουλος: «Πόσο σουρεαλισμό να αντέξουμε πιά;»

Ηλίας Τραμπάκουλος: «Πόσο σουρεαλισμό να αντέξουμε πιά;»

Έντονη κριτική προς τον Δήμαρχο Θηβαίων άσκησε ο κ. Τραμπάκουλος, αναφορικά με τη συμπεριφορά του στο τελευταίο Δ.Σ.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης», κ. Ηλ. Τραμπάκουλος, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook άσκησε έντονη προς τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, αναφορικά με την συμπεριφορά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου πραγματοποιήθηκε με μοναδικό θέμα τον κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

«ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Λουδοβίκος, Βασιλιάς της Γαλλίας

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Αναστασίου, Δήμαρχος της Θήβας

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Δημοτικό Συμβούλιο. Μοναδικό θέμα συζήτησης ο κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Δήμαρχος, αντιδήμαρχος, αρμόδιο τμήμα, Επιτροπή Ποιότητας εισηγούνται τον περιορισμό του μήκους των πάγκων. Αδικο μέτρο που βρίσκει αντίθετες όλες τις αντιπολιτευόμενες δημοτικές παρατάξεις, το σωματείο των εμπόρων που δραστηριοποιούνται και τις δημοτικές κοινότητες Θήβας και Βαγίων.

Από τις τοποθετήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του συμβουλίου διαφαίνεται ότι δε μπορεί να υπάρξει πλειοψηφία στην πρόταση του δημάρχου ο οποίος «διαρρηγνύει τα ιμάτιά του» ότι δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερους πάγκους κουνώντας μας και τα σχετικά τοπογραφικά διαγράμματα.

Ξαφνικά, με μία αυτοκρατορική κίνηση και ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της συζήτησης, αποχωρεί από την αίθουσα συνεδριάσεων επιδεικνύοντας απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά στο σώμα και τις διαδικασίες. Φυσικά, αυτό άφησε σύξυλους τους δημοτικούς συμβούλους ακόμη και της δικής του παράταξης που κοιτάζονταν με αμηχανία.

Κάνοντας ένα νεύμα σε λαϊκατζήδες που βρίσκονταν στον χώρο βγαίνει έξω για περισσότερο από 15 λεπτά. Μέσα στην αίθουσα διαμαρτυρόμαστε προς την πρόεδρο για τη συμπεριφορά του δημάρχου που γράφει στα … «παλαιότερα των υποδημάτων του» όλους μας. 

Όταν επέστρεψε, μετά τη θύελλα των αντιδράσεών μας, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη. Τέλος, μάς ανακοίνωσε ότι βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Έτσι, για άλλη μια φορά, άδειασε υπηρεσιακούς παράγοντες, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, και τους δημοτικούς του συμβούλους που επιχειρηματολογούσαν στην Επιτροπή Ποιότητας για αντίθετα πράγματα από αυτά που ψήφισαν τελικά.

Αξιοσημείωτο γεγονός η στάση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Εύας Τζουβελέκη. Αντί να επιπλήξει τον δήμαρχο για την απαράδεκτη συμπεριφορά της αποχώρησης και της διακοπής της συνεδρίασης και να διαφυλάξει το κύρος του οργάνου του οποίου προεδρεύει ξεκίνησε να επιπλήττει και να συμβουλεύει όλους εμάς λέγοντάς μας να μην αποχωρούμε από την αίθουσα, να ζητάμε τη σχετική άδεια και να σεβόμαστε το δημοτικό συμβούλιο. Αντί όλα αυτά να τα απευθύνει στον κ. Δήμαρχο τα απαιτούσε από εμάς. 

Πόσο σουρεαλισμό να αντέξουμε πιά;»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι