ΑρχικήΑθλητικάΜε 3-0 επικράτησε ο Ελλοπιακός απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου (Βίντεο-Φωτό)

Με 3-0 επικράτησε ο Ελλοπιακός απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου (Βίντεο-Φωτό)

Με 3-0 επικράτησε ο Ελλοπιακός απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου (Βίντεο-Φωτό)

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 5 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην Ελλοπία ο αγώνας για την 3η αγωνιστική της Α` Βοιωτίας, ανάμεσα στον Ελλοπιακό και τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να επικρατήσουν 3-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του γηπέδου. Αργά αλλά σταθερά ο Ελλοπιακός έβαλε τον αγώνα στον δικό του ρυθμό, απειλώντας ξανά και ξανά την εστία του Γερογιάννη, ο οποίος είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα. Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, με τον Ελλοπιακό να προτιμάει τις βαθιές μπαλιές και τις τακτικές επιθέσεις, ενώ ο Κιθαιρώνας βασίστηκε περισσότερο στις αστραπιαίες αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Μπόβαλη.

Το πρώτο μισό ήταν ιδιαίτερα δυνατό, με τον Ελλοπιακό να έχει αρκετές καλές ευκαιρία αλλά και τον Κιθαιρώνα να έχει μια αρκετά καλή φάση με αντεπίθεση του Μπόβαλη. Στο 2ο μισό όμως η κατάσταση του αγώνα άλλαξε δραστικά, με τον Ριζάι να ανοίγει το σκορ λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο.

Η ομάδα του Κιθαιρώνα είχε ακόμη ελπίδες, όμως ένα λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων έδωσε τη μπάλα στον Ριζάι, ο οποίος έκανε πάσα στον Ρεσβάνη και γράφτηκε το 2-0, και λίγη ώρα αργότερα ο Ρεσβάνης έγραψε το τελικό 3-0, με το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Ο Κιθαιρώνας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες στον αγώνα, και έτσι έχασε μέσα στην Ελλοπία με 3-0.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

6ο λεπτό: Έγινε μια συρτή σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Λάμπρου έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα βγήκε .άουτ.

11ο λεπτό: Ο Ρεσβάνης πήρε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία όμως ο Γερογιάννης πετάχτηκε και μπλόκαρε.

35ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Κιθαιρώνα με αντεπίθεση του Μπόβαλη που βγήκε μπροστά, πέρασε έναν αμυντικό, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

45ο λεπτό: Ο Λάμπρου έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κιθαιρώνα όμως ο Γερογίαννης μπλόκαρε.

49ο λεπτό: O Ριζάι μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ από τα πλάγια και έγραψε το 1-0.

49ο λεπτό: Ο Ριζάι έκανε ξανά ένα δυνατό σουτ, πετάχτηκε ο Γερογιάννης και απέκρουσε.

53ο λεπτό: Το 2-0 έκανε ο Ρεσβάνης. Μετά από λάθος στην άμυνα του Κιθαιρώνα έκλεψε ο Ριζάι, έκανε πάσα στον Ρεσβάνη και με πλασέ έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα.

57ο λεπτό: Σε γρήγορη αντεπίθεση ο Ρεσβάνης βγήκε τετ α τετ με τον Γερογιάννη, τον πέρασε και με ένα σουτ έγραψε το 3-0.

Οι εντεκάδες των ομάδων:

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΔΗΜΟΥ, ΣΕΧΑΪ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΡΕΣΒΑΝΗΣ, ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΤΕΡΖΙΟΥ, ΡΙΖΑΪ, ΑΓΝΙΑΔΗΣ

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ: ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΦΙΛΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Κ., ΚΑΚΚΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΟΒΑΛΗΣ, ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ.

Φωτο: Βαγγέλης Μαρκής

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι