ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔιακοπή νερού στη Λιβαδειά την Παρασκευή - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Διακοπή Νερού  ΔΕΥΑΛ  Λιβαδειά 

Διακοπή νερού στη Λιβαδειά την Παρασκευή - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Διακοπή νερού στη Λιβαδειά την Παρασκευή - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Γνωστοποιήθηκε, από την Δ.Ε.Υ.Α.Λ., πως την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης, από τις 09:00 έως τις 12:00, καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες στη δεξαμενή Μεσαίας Ζώνης Λιβαδειάς. Η διακοπή του νερού αφορά τις παρακάτω οδούς:

Μηδείας, Γρηγορίου Ε’, Ευαγγελιστρίας, Σπυροπούλου, Κατσιώτου, Πλουτάρχου, Κορύνης, Ιερολοχιτών, Αθάμαντος, Ησιόδου, Περικλέους, Ανδρεαδάκη, Λαμπράκη, Ολυμπίας, Σεφέρη, Σανταρόζα, Ομήρου, Βύρωνος, Σολωμού, Ηνιόχου, Καραγιαννοπούλου (από κεντρική πλατεία έως Σολωμού), Λεβάδου, Δάφνης, Λήθης & Μνημοσύνης, Τροφωνίου, Παυσανίου, Αγ. Δημητρίου, Ν. Πανουργιά, Μεντζίλη, Εθν. Αντιστάσεως, Ελευθερίας, Αγ. Αννης, Γρηπονησιώτη και Ανδρούτσου.

«Παρακαλούμε τους καταναλωτές να προετοιμαστούν για την αντιμετώπιση της διακοπής του νερού, ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και υποσχόμαστε ότι θα καταβληθεί από την υπηρεσία μας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής της υδροδότησης.» αναφέρει η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι