ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΝα κηρυχθεί η πρ. Επαρχία Θηβών σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας ζητά ο Γ. Μουλκιώτης

Να κηρυχθεί η πρ. Επαρχία Θηβών σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας ζητά ο Γ. Μουλκιώτης

Να κηρυχθεί η πρ. Επαρχία Θηβών σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας ζητά ο Γ. Μουλκιώτης

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Γ. Μουλκιώτης, έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, στην οποία ζητάει την άμεση λήψη απόφασης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για Κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας της πρώην Επαρχίας Θηβών την 7η και 8η Φεβρουαρίου 2023.

Η επιστολή:

«ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη

Κοιν: Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό

Θέμα: «Αίτημα για κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας της πρώην Επαρχίας Θηβών του νομού Βοιωτίας την 7η και 8η Φεβρουαρίου 2023»

Δεδομένων των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τις περιοχές της πρώην Επαρχίας Θηβών καθώς και των συνεπειών αυτών, λαμβάνοντας υπόψη τις κείμενες διατάξεις, προτείνω την άμεση λήψη απόφασης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για Κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας της πρώην Επαρχίας Θηβών την 7η και 8η Φεβρουαρίου 2023.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι