ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Κιθαιρώνας με 1-3 - Παραμένει αήττητος ο Ελλοπιακός

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Κιθαιρώνας με 1-3 - Παραμένει αήττητος ο Ελλοπιακός

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Κιθαιρώνας με 1-3 - Παραμένει αήττητος ο Ελλοπιακός

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο αγώνας για την Α` Βοιωτίας ανάμεσα στον ΠΑΣ Κιθαιρών και τον Ελλοπιακό, με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ δυναμικά στην αρχή του αγώνα, ο οποίος είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πιέζοντας ασφυκτικά τους παίχτες του Ελλοπιακού και απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Κουτρούμπα.

Οι παίχτες του Ελλοπιακού παρά την πίεση που δέχτηκαν κατάφεραν να διατηρήσουν το 0-0 και με την πρώτη τους ευκαιρία στο 14ο λεπτό έγραψαν το 0-1. Το ξαφνικό αυτό γκολ έσπασε τον ρυθμό του Κιθαιρώνα, ο οποίος αν και προσπάθησε δεν κατάφερε στο 1ο ημίχρονο να ανακτήσει την επιθετικότητά του.

Στο 2ο μισό οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ξανά να προσπαθούν να βάλουν τον δικό τους ρυθμό, κυνηγώντας την ισοφάριση, όμως ο Ελλοπιακός, που παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, κατάφερε να βάλει ένα ακόμη γκολ αποκτώντας έτσι μια σχετική «ασφάλεια» στον αγώνα. Οι παίχτες του Κιθαιρώνα δεν τα παράτησαν, κυνήγησαν το γκολ και στο 89ο λεπτό έκαναν το 1-2, παίρνοντας ελπίδες για μια πιθανή ισοφάριση στα λίγα λεπτά που είχαν απομείνει, όμως ο Ρεσβάνης είδε στην επόμενη ακριβώς φάση τον Παπαναστασίου εκτός εστίας, και από το κέντρο του γηπέδου έγραψε το τελικό 1-3, σφραγίζοντας την νίκη για τον Ελλοπιακό.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο 2ο λεπτό ο Ελλοπιακός βγήκε μπροστά σε μια γρήγορη αντεπίθεση, όμως τελευταία στιγμή ο Παπαναστασίου, που έπαιζε σε θέση τερματοφύλακα, βγήκε και έδιωξε την μπάλα.

Στο 3ο λεπτό, ο Καλαντζής έκανε μια πολύ καλή πάσα στον Μπόβαλη, όμως ο Κουτρούμπας «διάβασε» την φάση και έκανε έγκαιρα παρέμβαση.

Στο 6ο λεπτό ο Σταμέλλος έκανε με κεφαλιά πάσα στον Καλαντζή που ήταν μόνος του, ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 8ο λεπτό, ο Τζόρνταν έβγαλε μια κάθετη μπαλιά, ο Ρουπάκας προσπάθησε να «τσιμπήσει» την μπάλα όμως έγκαιρα ο Παπαναστασίου βγήκε και έπιασε την μπάλα.

Στο 10ο λεπτό ο Κιθαιρώνας κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Ελλοπιακού, σε καλό σημείο, με τον Κουτσοδήμο να το εκτελεί απευθείας με αρκετά φάλτσα, όμως ο Κουτρούμπας μπλόκαρε με ευκολία.

Στο 14ο λεπτό ο Σπανός έβγαλε μια παράλληλη πάσα στον Τζόρνταν ο οποίος από ελάχιστη απόσταση «εκτέλεσε» με σουτ τη μπάλα, γράφοντας το 0-1.

Στο 19ο λεπτό ο Κολωνιάς εκτέλεσε ένα κόρνερ, υπήρξε σύγχυση στην άμυνα του Κιθαιρώνα και παραλίγο να γίνει το λάθος, όμως αμυντικός των γηπεδούχων κατάφερε και έδιωξε τη μπάλα.

Στο 35ο λεπτό ο Τσέλλος έκανε μια βαθιά σέντρα από φάουλ στην εστία του Κιθαιρώνα, ο Σπανός έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε πάνω σε αμυντικό του Κιθαιρώνα και βγήκε άουτ.

Στο 45ο λεπτό έγινε μια σέντρα-σουτ από παίχτη του Κιθαιρώνα όμως ο Κουτρούμπας έπιασε την μπάλα.

Στο 46ο λεπτό ο Ρεσβάνης μια μια καταπληκτική πάσα βρήκε τον Τζόρνταν μόνο του στη μεγάλη περιοχή, ο επιθετικός του Ελλοπιακού πέρασε τον Παπαναστασίου όμως δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ με αμυντικό του Κιθαιρώνα να διώχνει με τάκλιν την μπάλα κόρνερ.

Στο 55ο λεπτό ο Ρεσβάνης έκανε ένα σουτ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή του Κιθαιρώνα, και κάρφωσε τον Παπαναστασίου, γράφοντας θεαματικά το 0-2.

Στο 60ο λεπτό ο Ρουπάκας έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Παπαναστασίου ακούμπησε την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του και την έβγαλε κόρνερ.

Στο 74ο λεπτό ο Σπανός έκανε ένα σουτ πάνω στον Παπαναστασίου, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Κιθαιρώνα.

Στο 88ο λεπτό ο Κάκκος εκτέλεσε ένα κόρνερ, και έγινε με κεφαλιά το 1-2.

Όμως ακριβώς την επόμενη φάση μόλις έγινε η σέντρα ο Ρεσβάνης που είχε δει τον Παπαναστασίου έξω από την περιοχή έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ και από το κέντρο του γηπέδου έγραψε το τελικό 1-3.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι