ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Παππάς, Λούκα, Σαμπάνης, Φιλιππή και Παπαναστασίου ανακοίνωσαν με τον Β. Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Παππάς, Λούκα, Σαμπάνης, Φιλιππή και Παπαναστασίου ανακοίνωσαν με τον Β. Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Παππάς, Λούκα, Σαμπάνης, Φιλιππή και Παπαναστασίου ανακοίνωσαν με τον Β. Περγάλια

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023

Γιώργος Πέππας

Με τις εκλογές να πλησιάζουν μέρα με την μέρα, υποψήφιοι του Δήμο Τανάγρας ανακοίνωσαν, τις τελευταίες ημέρες, την συμμετοχή τους στις εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τανάγρας, κ. Β. Περγάλια.

Η ανακοίνωση του κ. Παππά:

«Στις επερχόμενες εκλογές του 2023, θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Τανάγρας ως υποψήφιος στο τοπικό της Ασωπίας. Ο τόπος που μεγάλωσα και διαμένω εδώ και πολλά χρόνια επιθυμώ να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και έτσι είμαι έτοιμος να θέσω τις δυνάμεις μου στο πλευρό του Δημάρχου, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που έχουμε χαράξει σε κάθε γωνιά του Δήμου και ιδιαίτερα στο χωριό μου στην Ασωπία.»

Η ανακοίνωση της κ. Λούκα:

«Αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Εμείς η Κοινωνία» ως τοπική σύμβουλος στο χωριό της Τανάγρας, στη Δ.Ε Τανάγρας. Η θέση της γυναίκας στη τοπική αυτοδιοίκηση , πλέον, έχει πολύ σημαντική υπόσταση και για αυτό επιθυμώ με τη σειρά μου να αποδείξω τη σημαντικότητα της συμμετοχής νέων γυναικών, έτοιμων να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης.»

Η ανακοίνωση του κ. Σαμπάνη:

«Στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Βασίλη Περγάλια ως υποψήφιος στη Δ.Ε Δερβενοχωρίων στο τοπικό της Στεφάνης.

Ως νέος άνθρωπος επιθυμώ να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μου, καθώς γνώριζω πολύ καλά τις ανάγκες αυτού. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι, ώστε συνεχιστεί η η μεγάλη πορεία βελτίωσης που έχει χαράξει η δημοτική αρχή εδώ και χρόνια.»

Η ανακοίνωση της κ. Φιλιππή:

«Αποδεχόμενη την πρόταση του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια να συμμετέχω στο συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στις εκλογές τον Οκτώβρη του 2023 στη Δ.Ε Δερβενοχωριών στο τοπικό συμβούλιο της Στεφάνης, καθώς η θέση της γυναίκας στη τοπική αυτοδιοίκηση , πλέον, έχει πολύ σημαντική υπόσταση. Για αυτό επιθυμώ με τη σειρά μου να αποδείξω τη σημαντικότητα της συμμετοχής νέων γυναικών, έτοιμων να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης.»

Η ανακοίνωση της κ. Παπαναστασίου:

«Στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Βασίλη Περγάλια ως υποψήφια στη Δ.Ε Δηλεσίου στο τοπικό του Δηλεσίου. Εδώ και πολλά χρόνια ζω στο Δήλεσι, ένα μέρος που αγαπώ, καθώς αποτελεί το παραλιακό στολίδι του Δήμου μας. Διατηρώ δική μου επιχείρηση και έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά για την επίτευξη ενός στόχου. Γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες του τόπου μας, αλλά παρατηρώ και τη μεγάλη πορεία βελτίωσης που έχει χαράξει η δημοτική αρχή εδώ και χρόνια. Έτσι, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω στην αναβάθμιση του τόπου μας με έργα πνοής και εξέλιξης.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι