ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤην υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Γιώργου Αναστασίου ανακοίνωσε ο Θωμάς Κιούσης

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Γιώργου Αναστασίου ανακοίνωσε ο Θωμάς Κιούσης

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Γιώργου Αναστασίου ανακοίνωσε ο Θωμάς Κιούσης

Η ανακοίνωση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023

Σπύρος Πέππας

Την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές έκανε γνωστή ο Δημοτικός Σύμβουλος Θωμάς Κιούσης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Αναστασίου στον Δήμο Θηβαίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

Καλύτερες συνθήκες για μια νέα πιο αισιόδοξή πορεία προς όφελος των πολιτών και του δήμου μας διαμορφώνονται σήμερα, μετά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια με την οικονομική κρίση και την πανδημία.

Οι συνέργιες και η ειλικρινής διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις μεγάλες προκλήσεις και τις ανάγκες των πολιτών, αλλά και για να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες και να μεγιστοποιήσουμε οφέλη, όπως η πρόσβαση σε νέα προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία (πχ πόροι Ταμείου Ανάκαμψης), η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και το πέρασμα στη νέα ψηφιακή εποχή στις υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Όταν πρόκειται για το καλό του τόπου καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε με ανιδιοτέλεια και να δείξουμε έμπρακτα με ανοιχτούς ορίζοντες και έξω από στεγανά, τη θετική μας στάση.

Τη δημοτική περίοδο που ολοκληρώνεται, υπήρχαν θέματα που είχα διαφορετικές απόψεις στο δημοτικό συμβούλιο από το δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου, στο πλαίσιο πάντα μιας εποικοδομητικής προσέγγισης στα προβλήματα του δήμου μας.

Ο ίδιος ο δήμαρχος απέδειξε και με το παραπάνω την έμπρακτη και ειλικρινή του διάθεση για συνεργασία, με την επανειλημμένη παρότρυνση του να συμμετάσχω και εγώ στην κοινή προσπάθεια.

Τον ευχαριστώ, η στάση του αυτή με τιμά!

Αποδέχομαι την πρόσκληση και την πρόκληση και συμπορεύονται με το δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο σύνθετα ζητήματα, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και μια καλύτερη αναπτυξιακή προοπτική για την πόλη και τα χωριά μας.

Πιστεύω ότι ο δήμος δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια που επαναλαμβάνονται στις παραμονές των εκλογών.

Χρειάζεται όραμα, σχέδιο, μεράκι και διάθεση για σκληρή δουλειά για μια καλύτερη και πιο ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική.

Σε προσωπικό επίπεδο θα μου επιτρέψετε να πω μόνο, ότι ποτέ δεν είδα το ρόλο του δημοτικού συμβούλου ως τιμητική διάκριση ή ευκαιρία για κοινωνική καταξίωση. Είναι ρόλος βαριάς ευθύνης σε αγώνα διαρκείας για να ανταπεξέλθεις στην εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες των πολιτών.

Στη μέχρι τώρα θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θήβας, έχω προσπαθήσει με τις όποιες δυσκολίες και ενδεχόμενα λάθη, να συμβάλω θετικά και με διάθεση προσφοράς στο στόχο για μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας.

Πιστεύω ότι η αίσθηση του ανικανοποίητου αποτελεί κίνητρο και βασικό παράγοντα θετικής συμβολής στα κοινά. Ακριβώς γιατί οι ανάγκες και οι προσδοκίες των πολιτών είναι δικαίως μεγάλες και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Μια επιτυχία, ένα θετικό αποτέλεσμα, αποτελεί απλά μια νέα αφετηρία για κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, καθώς και όλους όσους με παρότρυναν να πάρω αυτήν την απόφαση και πράγματι πιστεύω με επικεφαλής τον Γιώργο Αναστασίου και με σκληρή δουλειά από όλους μας, σε μια θετική, καλύτερη και πιο αισιόδοξη νέα σελίδα, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες και πλεονεκτήματα που έχουμε την ευλογία να διαθέτει ο δήμος μας.

Καλή μας επιτυχία!

Σας ευχαριστώ, με εκτίμηση,

Θωμάς Κιούσης, Οικονομολόγος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος