ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΗλίας Τραμπάκουλος: «Χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται»

Ηλίας Τραμπάκουλος: «Χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται»

Ηλίας Τραμπάκουλος: «Χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται»

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων, κ. Ηλ. Τραμπάκουλος, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που έγινε την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 στην Αλυκή, για την ενημέρωση των πολιτών και τον συντονισμό των «προσπαθειών για να σταματήσει η περιοχή να γίνεται το πειραματόζωο των κυβερνώντων και των επιχειρηματιών».

Αναλυτικότερα, ο κ. Τραμπάκουλος έγραψε:

«Εκατοντάδες συνδημότες και οικιστές συγκεντρωθήκαμε το βράδυ της Πέμπτης 18 Αυγούστου στην Αλυκή.

Στόχος η ενημέρωση των πολιτών και ο συντονισμός των προσπαθειών για να σταματήσει η περιοχή να γίνεται το πειραματόζωο των κυβερνώντων και των επιχειρηματιών.

Αυτή τη φορά θέλουν να μετατρέψουν τις παραλίες σε χώρο πλωτών φωτοβολταϊκών παρέα με τις ιχθυοκαλλιέργειες που ήδη υπάρχουν και με αυτές που προγραμματιζουν.

Ακούστηκε ένα βροντερό και καθολικό "ΟΧΙ" ακόμη και από αυτούς που παλιότερα και συστηματικά έλεγαν "ΝΑΙ" σε όλα.

Εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων ήμασταν εκεί και δηλώσαμε τη στήριξή μας και τη διάθεσή μας να μπούμε μπροστά στον αγώνα που ξεκίνησαν οι τοπικές συλλογικότητες και λίγοι ευαισθητοποιημενοι συμπολίτες μας.

Ίσως "είναι αργά για δάκρυα" μιας και τα λεφτά είναι πολλά σε αυτού του είδους τις μπίζνες. Αλλά αν είμαστε κι εμείς πολλοί θα δώσουμε τη μάχη και θα είναι νικηφόρα. Την οφείλουμε σε αυτή την πολύπαθη και ξεχασμένη περιοχή.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι