ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Δαδιώτη, Σταυροπούλου, Ευάγγελου, Γεωργά, Μπουραντά και Απέργης ανακοίνωσαν με Β. Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Δαδιώτη, Σταυροπούλου, Ευάγγελου, Γεωργά, Μπουραντά και Απέργης ανακοίνωσαν με Β. Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Δαδιώτη, Σταυροπούλου, Ευάγγελου, Γεωργά, Μπουραντά και Απέργης ανακοίνωσαν με Β. Περγάλια

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023

Γιώργος Πέππας

Με τις εκλογές να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, όλο και πιο πολλοί υποψήφιοι ανακοινώνουν την υποψηφιότητά τους, και το ίδιο γίνεται με τον Δήμο Τανάγρας, όπου τις τελευταίες ημέρες αρκετοί υποψήφιοι ανακοίνωσαν πως θα συμμετέχουν στις εκλογές με τον συνδυασμό του δημάρχου Τανάγρας, κ. Β. Περγάλια.

Η ανακοίνωση της Ντίνας Δαδιώτη

«Στις επερχόμενες εκλογές τον Οκτώβρη του 2023, θα βρίσκομαι στο πλευρό του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Τανάγρας στο τοπικό συμβούλιο της Καλλιθέας. Έχω μεγαλώσει και έχω δημιουργήσει την οικογένεια μου στη Καλλιθέα, ένα μέρος που αγαπώ και έχω δει τον τόπο μου να αλλάζει μέσα στα χρόνια, καθώς η επιτυχημένη πορεία είναι αδιαπραγμάτευτη από το 2014 και μετά. Έτσι για ακόμα μια φορά, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω στην αναβάθμιση του τόπου μας με έργα πνοής και εξέλιξης, με όραμα για τον καθένα από εμάς και τα παιδιά μας.»

Η ανακοίνωση της Ελένης Σταυροπούλου

«Στις επερχόμενες εκλογές του 2023, θα σταθώ και πάλι στο πλευρό του φίλου Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Δηλεσίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να αναδείξει και να αγωνιστεί για τα προβλήματα του δήμου που απασχολούν όλους τους δημότες. Τι ρόλο μπορεί να παίξει η γυναίκα σε όλα αυτά; Είναι γεγονός πως όλοι οι τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν άμεση σχέση με τη γυναίκα και την ποιότητα ζωής της: περιβάλλον, μόρφωση, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός, εργασία, κοινωνική πολιτική. Οι γυναίκες είναι αυτές που βιώνουν πιο πιεστικά όλα αυτά τα προβλήματα. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια καθημερινή μικρογραφία των προβλημάτων που τις απασχολούν. Σ΄ αυτό το σημείο έγκειται και η αμφίδρομη σχέση γυναίκας και τοπικής αυτοδιοίκησης και για αυτό θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.»

Η ανακοίνωση της Αναστασίας Ευάγγελου:

«Με μεγάλη χαρά, σήμερα νιώθω έτοιμη να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 για ακόμα μια φορά με τον συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία», του Βασίλη Περγάλια στη Δ.Ε Δερβενοχωρίων στο τοπικό της Πύλης. Νιώθω την ανάγκη να συνεχίσω να προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ, στο έργο που επιτελεί η διοικούσα Δημοτική Αρχή, με ωριμότητα, αξιοπρέπεια, εργατικότητα και όραμα. Όλα αυτά, λοιπόν,τα διέκρινα την πρώτη φορά που συντάχθηκα στο δυναμικό αυτό ψηφοδέλτιο, στο πρόσωπο του Δημάρχου, Βασίλη Περγάλια με εντιμότητα και με μοναδικό σκοπό τη καλύτερη εκδοχή του τόπου μας!»

Η ανακοίνωση της Αλεξάνδρας Γεωργά

«Οι εκλογές του Οκτώβρη του 2023 θα με βρουν στο πλευρό του Δημάρχου Βασίλη Περγάλια με τον συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Δερβενοχωρίων στο τοπικό συμβούλιο της Πύλης . Η τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, να συμμετέχω στη πολιτική ζωή του τόπου μας, μου έδωσε τη δυνατότητα να οραματιστώ ακόμα περισσότερα πράγματα για το τόπο που ζω και έχω δημιουργήσει την οικογένεια μου. Γνωρίζω πως η ανοδική πορεία του τόπου μας είναι συλλογική δουλειά και με ευθύνη και συνέπεια θα συνεχίσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει από το 2014, με πίστη και εργατικότητα.»

Η ανακοίνωση της Σοφίας Μπουραντά:

«Η τιμητική πρόταση του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια να συμμετέχω στο συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» ως υποψήφια στη Δ.Ε Δερβενοχωρίων με βρήκε έτοιμη να συμβάλλω και εγώ με τη σειρά μου στο τεράστιο έργο της δημοτικής αρχής. Ως γυναίκα έχω ανησυχία για το μέλλον του τόπου μας, για όλους εμάς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Γνωρίζω πως η πειθαρχία και η σκληρή δουλειά μπορεί να επιφέρει τα μέγιστα, ειδικά στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης που όλοι μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά, με πράξεις στη καθημερινότητα, έργα με μορφή. Τέλος, επιθυμώ την ανάδειξη του τόπου μου με έργα υποδομής και ανάπτυξης, που λαμβάνουν χώρα σε όλο το Δήμο Τανάγρας.»

Η ανακοίνωση του Στέλιου Απέργη

«Στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Βασίλη Περγάλια ως υποψήφιος στη Δ.Ε Δηλεσίου. Στο Δήλεσι διατηρώ mini market εδώ και 20 χρόνια, ενώ στο Σχηματάρι κατάστημα εστίασης τα τελευταία 10 χρόνια.

Ως επιχειρηματίας, λοιπόν, επιθυμώ να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μου, καθώς γνώριζω πολύ καλά τις ανάγκες αυτού. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι, ώστε συνεχιστεί η η μεγάλη πορεία βελτίωσης που έχει χαράξει η δημοτική αρχή εδώ και χρόνια.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι