ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΛουκάς Αποστολίδης για τις πλημμύρες: «Δεν μας αξίζει αυτό! Ο λαός θέλει αλλαγή!»

(copyright: Eurokinissi)

Λουκάς Αποστολίδης για τις πλημμύρες: «Δεν μας αξίζει αυτό! Ο λαός θέλει αλλαγή!»

Λουκάς Αποστολίδης για τις πλημμύρες: «Δεν μας αξίζει αυτό! Ο λαός θέλει αλλαγή!»

«Όπου και να κοιτάξεις αυτή η Ελλάδα σε πληγώνει! Αδράνεια, καθυστέρηση και ανικανότητα»

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Λ. Αποστολίδης, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του στις πλημμύρες που έπληξαν ξανά την Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία, υπογραμμίζοντας πως «Στη Βόρεια Εύβοια η καταστροφή ανείπωτη! Οι άνθρωποι ανέβηκαν στα κεραμίδια για να σωθούν. Οι Ροβιές, το Μαντούδι, το Δίστομο και ο Δομοκός πλημμύρισαν. Ο Σπερχειός απειλεί να κάνει την πεδιάδα λίμνη. Η Ευρυτανία και η Φωκίδα αντιμετωπίζουν, επίσης, σοβαρά προβλήματα.»

Ο κ. Αποστολίδης επισήμανε επίσης πως «Όπου και να κοιτάξεις αυτή η Ελλάδα σε πληγώνει! Αδράνεια, καθυστέρηση και ανικανότητα! Τόσοι ευρωπαϊκοί πόροι και δεν επενδύεται τίποτα σε υποδομές. Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια. Χωριά ολόκληρα είναι εγκλωβισμένα.», ενώ ολοκλήρωσε την ανακοίνωση του σημειώνοντας «Δεν μας αξίζει αυτό! Ο λαός θέλει αλλαγή!»

Η ανακοίνωση:

«Η Στερεά Ελλάδα και η Θεσσαλία για άλλη μια φορά στο έλεος της κακοκαιρίας και στο έλεος της ανικανότητας της κεντρικής και περιφερειακής εξουσίας. Δεν υπάρχει καμία πρόληψη, κανένα σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο.

Στη Βόρεια Εύβοια η καταστροφή ανείπωτη! Οι άνθρωποι ανέβηκαν στα κεραμίδια για να σωθούν. Οι Ροβιές, το Μαντούδι, το Δίστομο και ο Δομοκός πλημμύρισαν. Ο Σπερχειός απειλεί να κάνει την πεδιάδα λίμνη. Η Ευρυτανία και η Φωκίδα αντιμετωπίζουν, επίσης, σοβαρά προβλήματα.

Ο Βόλος πνίγηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 22 ημέρες, όταν η Πολιτεία μας κοροϊδεύει με δηλώσεις του τύπου ότι τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα συμβαίνουν μια φορά τα 16.000 χρόνια.

Υπάρχουν πληροφορίες πως ελικόπτερο έπεσε στη Β. Εύβοια, και τρέχει εκ των υστέρων η Περιφέρεια μέσα στον πανικό της να σώσει με επικοινωνιακά σόου την καταστροφή.

Όπου και να κοιτάξεις αυτή η Ελλάδα σε πληγώνει! Αδράνεια, καθυστέρηση και ανικανότητα! Τόσοι ευρωπαϊκοί πόροι και δεν επενδύεται τίποτα σε υποδομές. Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια. Χωριά ολόκληρα είναι εγκλωβισμένα.

Δεν μας αξίζει αυτό! Ο λαός θέλει αλλαγή!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι