ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠραγματοποιήθηκαν με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου

Πραγματοποιήθηκαν με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου

Πραγματοποιήθηκαν με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Το βράδυ της Παρασκευής, 29 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου, που διεκδικεί ξανά τον Δήμο με τον συνδυασμό «Δήμος Πολιτών».

Στην εκδήλωση αυτή, συμμετείχε πολύ μεγάλο πλήθος κόσμου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών η Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων και υποψήφιος, κ. Νίκος Κοβάνης, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων και υποψήφιος, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Θηβαίων και υποψήφια, κ. Αγγελίνα Τσαρουχά,  ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θηβαίων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Σταμάτης Χαλβατζής, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θηβαίων και υποψήφιος, κ. Θωμάς Κιούσης, και ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Ντασιώτης.

Ο κ. Αναστασίου, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν δίνοντας δυναμικά το παρών στην εκδήλωση αυτή, ενώ επισήμανε στην ομιλία του πως η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου «δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου», συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως «η Θήβα κοιτάζει μπροστά, η Θήβα επιβραβεύει το έργο, η Θήβα αναζητά την συνέχεια, την προοπτική, την σταθερότητα. Ο συνδυασμός μας απόψε, αποκτά το σπίτι του, για τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις εκλογές εδώ θα χτυπάει η καρδιά του Δήμου Πολιτών, της δικής σας παράταξης, εδώ είναι το σημείο της συνάντησής μας, εδώ θα μπορείτε να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με τους υποψήφιούς μας, εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, εδώ μπορείτε να προμηθεύεστε προεκλογικό υλικό, και το πρόγραμμά μας.»

Πραγματοποιήθηκαν με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, υπογράμμισε πως η παράταξη «Δήμος Πολιτών», έρχεται από την καρδιά της τοπικής κοινωνίας, «και όπως πριν 4,5 χρόνια έφερε την αλλαγή, έτσι και τώρα θα εγγυηθεί την συνέχεια, την διαρκή ανανέωση με έργο, με συνέπεια, με σοβαρότητα και ευθύνη», ενώ επισήμανε πως μετά από τα 4,5 αυτά χρόνια, νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή του να διεκδικήσει τον Δήμο, συμπληρώνοντας πως δεν έγιναν όλα τέλεια, πως έγιναν λάθη, και πως «λάθη κάνουν, όσοι πράττουν, και εμείς δεν ήρθαμε εδώ να κρυφτούμε, ούτε να κάνουμε τους μαθητευόμενους μάγους. Εξ άλλου, δοκιμαστήκαμε, όλοι μας σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να προβλέψει την περιπέτεια της πανδημίας αλλά και το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα πάντα στην Ευρώπη και στον κόσμο; Την κλιματική κρίση που επιδεινώνεται και θέτει ζωές και περιουσίες σε κίνδυνο; Νιώθω περήφανος γιατί καταφέραμε να σας κοιτάμε σήμερα στα μάτια και να βλέπουμε την εμπιστοσύνη σας και τις προσδοκίες σας, γιατί βάλαμε την διοίκηση του Δήμου σε στέρεες βάσεις.»

Επιπλέον, ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε στις δράσεις και στις διεκδικήσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος επί της θητείας του, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «καταφέραμε να διασφαλίσουμε την λειτουργία του νοσοκομείου μας, παλεύοντας με νύχια και με δόντια απέναντι σε πρωτοφανείς αρρυθμίες που επέφερε η πανδημία, διαψεύσαμε Κασσάνδρες. Ενισχύσαμε την προστασία των ευάλωτων και πιο αδύναμων συνανθρώπων μας, με κοινωνικές υπηρεσίες που εκπέμπουν αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο στοχευμένα, αξιοποιώντας κάθε ευρώ για να μην μείνει κανείς πίσω, ανεξάρτητα από φύλο, καταγωγή, και οικονομική δυνατότητα». Ακόμη, έκανε και μια αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν, επισημαίνοντας πως «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, για αυτό και σας καλώ να μελετήσετε το πρόγραμμά μας, να το μετατρέψετε σε συμβόλαιο εμπιστοσύνης για την επόμενη κρίσιμη 5ετία στον Δήμο μας», ενώ έκανε και μια αναφορά στην χρηματοδότηση της κατασκευής της ανατολικής παράκαμψης της Θήβας, σημειώνοντας πως το έργο έχει σχεδιαστεί από το 1996, και πως η δημοτική αρχή του κ. Αναστασίου κατάφερε και ξεπέρασε αγκυλώσεις που υπήρχαν στην εκτέλεση και στην εκπόνηση αλλαγών στο σχέδιο πόλεως, με αποτέλεσμα η μελέτη, όπως τόνισε ο κ. Αναστασίου, να είναι τώρα στο αρμόδιο Υπουργείο και να απαιτεί χρήματα για να υλοποιηθεί.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι