ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΘ. Σκούμας: «Εμείς από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα αγωνιστούμε με ευθύνη και συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων»

Θ. Σκούμας: «Εμείς από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα αγωνιστούμε με ευθύνη και συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων»

Θ. Σκούμας: «Εμείς από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα αγωνιστούμε με ευθύνη και συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων»

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο κ. Θανάσης Σκούμας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρθηκε στις εκλογές στον Δήμο Θηβαίων, και συγκεκριμένα στην συμμετοχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, με υποψήφιο τον κ. Α. Τουλουμάκο, σε αυτός, σημειώνοντας πως «Η πολιτική μας πρόταση που διαμορφώθηκε στο προσκήνιο, αν και είχε ουσιαστική απήχηση, εντούτοις δεν έπεισε τους συμπολίτες μας» ενώ στη συνέχεια ο κ. Σκούμας συμπλήρωσε «Είναι επίσης σαφές ότι πρέπει να δούμε τα δικά μας λάθη και τις αδυναμίες μας και να τις αποφύγουμε στο μέλλον».

Ακόμη, ο κ. Σκούμας συνεχάρη τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «Εμείς από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα αγωνιστούμε με ευθύνη και συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν Δήμο και δημότες, σύμφωνα με τις προγραμματικές μας θέσεις μαζί με τους δημότες».

Αναλυτικότερα, ο κ. Σκούμας έγραψε:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Τουλουμάκο, και ένα συνεκτικό συνδυασμό από αγωνιστές και αγωνίστριες που συναντηθήκαμε στους αγώνες και στις λαϊκές διεκδικήσεις, έδωσε ένα όμορφο και καθαρό πολιτικό αγώνα με άξονα τις θέσεις και τις προγραμματικές δεσμεύσεις για τον Δήμο Θηβαίων και τους δημότες-σες του. Η πολιτική μας πρόταση που διαμορφώθηκε στο προσκήνιο, αν και είχε ουσιαστική απήχηση, εντούτοις δεν έπεισε τους συμπολίτες μας. Είναι επίσης σαφές ότι πρέπει να δούμε τα δικά μας λάθη και τις αδυναμίες μας και να τις αποφύγουμε στο μέλλον.

Το πολιτικό κλίμα και η πολιτική αντιπαράθεση δυστυχώς κινήθηκε έξω από τα πραγματικά προβλήματα του δήμου, με έμφαση σε παζάρια, αντιδικίες με στόχευση τη νομή της εξουσίας από τους δύο κυβερνητικούς συνδυασμούς, με ευθύνη τους, ώστε να συγκαλυφθεί η ταύτιση τους υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων. Από την άλλη πλευρά η παράταξη μας έθεσε τα ουσιαστικά ζητήματα για το Δήμο και τους δημότες. Οι δικές μας θέσεις, που αγκαλιάστηκαν από ένα μεγάλο τμήμα των δημοτών, έχουν διάρκεια, δεν είναι προσωρινές και δεν είναι μόνο εκλογικές. Εξάλλου, οι απόψεις μας υποχρέωσαν τις άλλες παρατάξεις να πάρουν θέση, αν και δεν είχαν αρχικά στην ατζέντα τους τα σημεία που εμείς θέσαμε προεκλογικά. Οι θέσεις μας αυτές αποτελούν την βασική μας επιλογή να έχει ο Δήμος Θηβαίων μια διοίκηση που πραγματικά θα ασχολείται με όλα τα τοπικά θέματα και θα δίνει λύσεις με κριτήριο το σχεδιασμό για τις λαϊκές ανάγκες και όχι για τα κέρδη των λίγων. Οι δημότες επέλεξαν ως δήμαρχο της Θήβας, τον κ. Αναστασίου. Ευχόμαστε η θητεία του να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου και των δημοτών. Δεν τρέφουμε όμως αυταπάτες. Εμείς από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα αγωνιστούμε με ευθύνη και συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν Δήμο και δημότες, σύμφωνα με τις προγραμματικές μας θέσεις μαζί με τους δημότες. Από τη θέση αυτή δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε και να αποκαλύπτουμε κάθε πτυχή των δημοτικών θεμάτων, τοποθετούμενοι υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και του συλλογικού συμφέροντος του Δήμου Θηβαίων.

Ευχαριστούμε τους δημότες-σες για την στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας, για τη σημαντική ενίσχυση της. Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω και προσωπικά για την στήριξη σας και για τη δύναμη που μας δώσατε να αγωνιστούμε μαζί για την αλλαγή στο Δήμο Θηβαίων. Η δική σας στήριξη, μας δίνει τη δύναμη να δώσουμε μαζί τις νέες μάχες για την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος του Δήμου Θηβαίων και για την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι