ΑρχικήΑθλητικάΟ Κιθαιρώνας Καπαρελλίου επικράτησε απέναντι στη Νίκη Λαφυστίου με 6-1

(copyright: Radiothiva.gr)

Ο Κιθαιρώνας Καπαρελλίου επικράτησε απέναντι στη Νίκη Λαφυστίου με 6-1

Ο Κιθαιρώνας Καπαρελλίου επικράτησε απέναντι στη Νίκη Λαφυστίου με 6-1

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καπαρελλίου ο αγώνας ανάμεσα στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και την Νίκη Λαφυστίου, για την Α` κατηγορία Βοιωτίας, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη με 6-1.

Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον στην αρχή, όπου και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βγουν μπροστά στο σκορ, όμως η ομάδα το Κιθαιρώνα κατάφερε να βγει μπροστά στο σκορ, και όταν οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να μειώσουν μεγάλωσε η διαφορά των δύο ομάδων, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λαφυστίου κατάφερε να βάλει και ένα γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τον αγώνα με το τελικό 6-1. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την μεγάλη διαφορά στο σκορ, η ομάδα της Νίκης Λαφυστίου είχε πάρα πολλές καλές ευκαιρίες και είχε φτάσει ξανά και ξανά ένα βήμα πριν βάλει και άλλο γκολ.

Στο 1ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι σε μια εκρηκτική αντεπίθεση κατάφεραν να απειλήσουν με ένα σουτ την εστία του Μπότση.

Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Καντάς όμως έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 7ο λεπτό ο Σταμέλλος από μια εξαιρετική βαθιά πάσα βρέθηκε τετ α τετ με τον Καντά, όμως ο τερματοφύλακας της Νίκης Λαφυστίου μπλόκαρε.

Στο 15ο λεπτό εκτελέστηκε από ένα πολύ καλό σημείο ένα φάουλ για την Νίκη Λαφυστίου, η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 21ο λεπτό ο Σκουρτανιώτης με ένα εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-0, αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Καντά.

Στο 22ο λεπτό ο Σταμέλλος έκανε ένα δυνατό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Καντά, ο τερματοφύλακας έπεσε όμως δεν πρόλαβε την μπάλα και έτσι έγινε το 2-0.

Στο 28ο λεπτό επιθετικός της Νίκης βγήκε τετ α τετ με τον Μπότση, έκανε το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας του Κιθαιρώνα απέκρουσε.

Στο 29ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ παίχτης της Νίκης βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια έγινε εκ νέου κεφαλιά όμως αμυντικός του Κιθαιρώνα μπλόκαρε.

Στο 39ο λεπτό έπειτα από μια πολύ καλή συνεργασία των παιχτών του Καπαρελλίου, ο Σεχάι έκανε μια δυνατή πάσα στη μεγάλη περιοχή, ο Τσοπανέλης πρόλαβε την μπάλα και έγραψε το 3-0.

Στο 49ο λεπτό η ομάδα της Νίκης Λαφυστίου έφτασε μια ανάσα πριν το γκολ, με μια δυνατή πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή, έγινε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 52ο λεπτό έγινε το 4-0, με μια βαθιά σέντρα ο Τσοπανέλης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε μια σέντρα, ο Τσάλεζας πήρε τη μπάλα και με ένα σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 60ο λεπτό μετά από λάθος του Μπότση οι παίχτες της Νίκης πήραν την μπάλα και με άδειο τέρμα έκαναν το 4-1.

Στο 68ο λεπτό έγινε ένα δυνατό σουτ από τα πλάγια, παίχτης του Κιθαιρώνα ακούμπησε την μπάλα που πήρε μια ανοδική κλίση, και έτσι έγινε το 5-1, με αμυντικό της Νίκης να προσπαθεί να αποκρούσει με το κεφάλι όμως ήταν πίσω από την γραμμή του γκολ.

Στο 78ο λεπτό παίχτης του Κιθαιρώνα μετά από μια καλή πάσα βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και έγραψε το τελικό 6-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι