ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε και κέρδισε ο Α.Ο. Θήβα με 2-0 τον Παναλίαρτο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Θήβα  Παναλίαρτος  Ποδόσφαιρο 

Πάλεψε και κέρδισε ο Α.Ο. Θήβα με 2-0 τον Παναλίαρτο

Πάλεψε και κέρδισε ο Α.Ο. Θήβα με 2-0 τον Παναλίαρτο

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο αγώνας του Σαββάτου, για την Α` κατηγορία Βοιωτίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Θήβα και τον Παναλίαρτο, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο, με την Θήβα να επιδιώκει να βγει συστηματικά στην επίθεση, με σέντρες και βαθιές μπαλιές, ενώ ο Παναλίαρτος επικεντρώθηκε στην άμυνα και στις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η άμυνα του Παναλίαρτου ήταν αρκετά καλή και δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους, που αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιο γκολ στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο το σκορ άνοιξε με πέναλτι που κέρδισε η Θήβα, ενώ το τελικό 2-0 έγινε από αυτογκολ.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο 10ο λεπτό ο Μακρής εκτέλεσε ένα στημένο φάουλ, μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, αμυντικός της Θήβας έδιωξε τη μπάλα με κεφαλιά και στη συνέχεια παίχτης του Παναλίαρτου έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που βγήκε για λίγο άουτ.

Στο 15ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ για την Θήβα, ο Τριανταφύλλου δεν έκανε καλή έξοδο, και παραλίγο να γίνει το 1-0, όμως αμυντικός του Παναλίαρτου έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν την γραμμή του γκολ.

Στο 26ο λεπτό η Θήβα βρέθηκε ξανά στην επίθεση, έγινε μια επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή του Τριανταφύλλου όμως οι αμυντικοί του Παναλίαρτου έδιωξαν.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Παναλίαρτος βρέθηκε στην αντεπίθεση, με μία βαθιά σέντρα από τον Χαροκόπου, ο Κωστάκογλου με την σειρά του έκανε μια σέντρα στην μεγάλη περιοχή, όπου παίχτης του Παναλίαρτου ήταν μόνος του, έκανε την κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 34ο λεπτό ο Αλεξανδρής έκανε μια σέντρα μέσα από την μεγάλη περιοχή, παίχτης της Θήβας πήδηξε μπροστά για να κάνει κεφαλιά-ψαράκι, όμως για λίγο δεν έπιασε την μπάλα.

Στο 37ο λεπτό η ομάδα της Θήβας βγήκε σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Αλεξανδρής πήρε τη μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ όμως την έστειλε άουτ.

Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή ευκαιρία, με ένα δυνατό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα ξανά βγήκε άουτ.

Στο 54ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ για την Θήβα, έγινε κεφαλιά από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων όμως ο Τριανταφύλλου έπεσε στη γωνία του και έδιωξε τη μπάλα.

Στο 71ο λεπτό η Θήβα έφτασε μια ανάσα πριν το γκολ, σε μια γρήγορη αντεπίθεση, με δύο παίχτες απέναντι στον Τριανταφύλλου, έγινε η πάσα, ο Αλεξανδρής βρέθηκε μόνος του με άδειο τέρμα, όμως με πλασέ που έκανε έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 76ο λεπτό η Θήβα κέρδισε πέναλτι καθώς αμυντικός του Παναλίαρτου έκανε χέρι κατά την προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα. Το πέναλτι το εκτέλεσε Τσιώλης, που έγραψε το 1-0.

Στο 80ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν ξανά στην επίθεση που διήρκησε αρκετή ώρα, όμως πάνω σε ένα σουτ από παίχτη της Θήβας αμυντικός του Παναλίαρτου, που προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, έβαλε το αυτογκολ και έγινε το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι