ΑρχικήΑθλητικάΤην πρώτη του ήττα υπέστη ο Α.Ο. Θήβα από τον Π.Α.Σ. Κιθαιρών με 2-3 σε έναν συναρπαστικό αγώνα (Βίντεο)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Θήβα  ΠΑΣ Κιθαιρών  Ποδόσφαιρο 

(copyright: Radiothiva.gr)

Την πρώτη του ήττα υπέστη ο Α.Ο. Θήβα από τον Π.Α.Σ. Κιθαιρών με 2-3 σε έναν συναρπαστικό αγώνα (Βίντεο)

Την πρώτη του ήττα υπέστη ο Α.Ο. Θήβα από τον Π.Α.Σ. Κιθαιρών με 2-3 σε έναν συναρπαστικό αγώνα (Βίντεο)

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας υπέστη ο Α.Ο. Θήβα, από τον Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελλίου, με 2-3, σε έναν αγώνα για σκληρά νεύρα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 στη Θήβα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ στο 5ο λεπτό κατάφεραν να βάλουν και το δεύτερο γκολ του αγώνα, γράφοντας το 0-2 από πολύ νωρίς. Παρά τα δύο αυτά γκολ, η ομάδα της Θήβας κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, κάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η ομάδα του Καπαρελλίου είχε κλειστεί στην άμυνα, κάνοντας ελάχιστες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, αν και η ομάδα της Θήβας έφτασε κοντά στο γκολ, δεν τα κατάφερε και το ημίχρονο έληξε σε 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ καλή φάση για το Καπαρέλλι, που έφτασε πολύ κοντά στο 0-3, όμως ο τερματοφύλακας της Θήβας διάβασε καλά την φάση και δεν επέτρεψε στον Μπόβαλη να βάλει το γκολ. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μισό, με την Θήβα να μειώνει στο 65ο λεπτό, όμως στο 74ο λεπτό το Καπαρέλλι έκανε το 1-3. Αν και η διαφορά ήταν σημαντική, η Θήβα έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ, ενώ σε μια φάση παραλίγο να μπει αυτογκολ από το Καπαρέλλι, και στο 90 λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, γράφοντας το τελικό 2-3.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, καθώς και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι δύο είχαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο 1ο λεπτό το Καπαρέλλι βγαίνει στην επίθεση από την αριστερή πλευρά, γίνεται μια πάσα μέσα στην περιοχή από τον Μπόβαλη, ο τερματοφύλακας της Θήβας δεν έκανε καλή έξοδο, και με ένα δυνατό πλασέ του Τσάλεζα έγινε το 0-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 5ο λεπτό το Καπαρέλλι επιτέθηκε από την δεξιά πλευρά, έγινε η πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ του Καλαντζή γράφτηκε το 0-2.

Στο 12ο λεπτό η Θήβα είχε την πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα, με τον Αργυρίου να βγάζει μια προωθημένη πάσα στον Τσιώλη, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα του Καπαρελλίου, έκανε μια σέντρα-σουτ, όμως αμυντικός του Κιθαιρώνα έδιωξε με κεφαλιά.

Στο 26ο λεπτό ο Τσιώλης από την δεξιά πλευρά μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε μια πάσα, έγινε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 28ο λεπτό παραλίγο να μπει αυτογκολ από αμυντικό του Κιθαιρώνα που προσπάθησε με το στήθος να δώσει τη μπάλα στον Γερογιάννη, όμως το τερματοφύλακας κατάφερε να σώσει την φάση.

Στο 29ο λεπτό ο Μέρμηγκας έκανε ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Κιθαιρώνα, ο Γερογιάννης πετάχτηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 48ο λεπτό ο Μπόβαλης κατάφερε να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Θήβας, όμως ο Κατσαμπέκης διάβασε την φάση, έκλεισε τον Μπόβαλη και κράτησε το 0-2.

Στο 53ο λεπτό ο Κιθαιρώνας είχε κερδίσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Θήβας, εκτελέστηκε απευθείας, όμως ο Κατσαμπέκης μπλόκαρε.

Στο 65ο λεπτό η Θήβα κατάφερε να μειώσει από κόρνερ, έγινε αρχικά μια κεφαλιά που την απέκρουσε ο Γερογιάννης, όμως στη συνέχεια ο Παπακωνσταντίνου με ένα σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.

Στο 74ο λεπτό ο Δάρβης έβγαλε μια εκπληκτική πάσα στον Τσάλεζα, αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ένα σουτ έγραψε το 1-3.

Στο 90ο λεπτό η ομάδα της Θήβας κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιώλης, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-3.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι