ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓ. Ντασιώτης: «Προσοχή!!!! Η Αράχωβα είναι δίπλα από το Δίστομο!!!!»

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Αράχωβα  Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων  Γιώργος Ντασιώτης 

Γ. Ντασιώτης: «Προσοχή!!!! Η Αράχωβα είναι δίπλα από το Δίστομο!!!!»

Γ. Ντασιώτης: «Προσοχή!!!! Η Αράχωβα είναι δίπλα από το Δίστομο!!!!»

Δριμύτατη κριτική άσκησε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων σε όσους αποδίδουν συλλογικές ευθύνες για το περιστατικό - «Ας μην ξαναζωντανεύουμε τη λογική του ναζισμού»

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γ. Ντασιώτης, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αναφέρθηκε στην φρικτή κακοποίηση και τον θάνατο ενός σκύλου στην Αράχωβα, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του και την απαίτησή του να βρεθεί παραδειγματικά «το κτήνος που προέβη σε αυτή την πράξη».

Ο κ. Ντασιώτης σημειώσε πως είναι αυτονόητο χρέος και ηθικό καθήκον όπου γνωρίζει να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, συμπληρώνοντας όμως πως η στοχοποίηση και ενοχοποίηση όλων των κατοίκων της Αράχψβας απέχει «ένα Ράιχ δρόμο», συνεχίζοντας με το «Ακριβώς αυτή τη λογική χρησιμοποίησε το 3ο ΡΑΙΧ του Χίτλερ και αιματοκύλησε το ΔΙΣΤΟΜΟ και εκατοντάδες άλλα χωριά της Ελλάδας.»

Αναλυτικότερα, ο κ. Ντασιώτης έγραψε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ !!!!

Με αφορμή τη φρικτή κακοποίηση και το θάνατο του άκακου σκύλου στην Αράχωβα, εκφράσαμε όλοι τον αποτροπιασμό και την απαίτηση να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά το κτήνος που προέβη σε αυτή την πράξη.

Επίσης είναι αυτονόητο το χρέος και ηθικό καθήκον οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι να δώσει στοιχεία στις αρχές και να τις βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η κυκλοφορία ανάμεσά μας ανθρώπων με τέτοια ένστικτα είναι απολύτως επικίνδυνη για όλους. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

Από το αυτονόητο αυτό σημείο, έως τη στοχοποίηση και ενοχοποίηση   όλων των κατοίκων της Αράχωβας απέχει ένα ΡΑΙΧ δρόμο. Ακριβώς αυτή τη λογική χρησιμοποίησε το 3ο ΡΑΙΧ του Χίτλερ και αιματοκύλησε το ΔΙΣΤΟΜΟ και εκατοντάδες άλλα χωριά της Ελλάδας.

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, για συγκεκριμένη και απολύτως καταδικαστέα πράξη, είναι το κυρίαρχο στοιχείο του Ναζισμού και σίγουρα δε οδηγεί στην ανεύρεση του δράστη, αλλά στην δημιουργία θορύβου και τεχνητής οργής που στο τέλος τον προστατεύει.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ :

• Η πράξη είναι εγκληματική και ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

• Η Αράχοβα είναι μια όμορφη κωμόπολη και οι κάτοικοί της πολύ φιλόξενοι, όπως ήταν πάντα και δεν έγιναν ξαφνικά εγκληματίες.

• Όλοι οι «εισαγγελείς του διαδικτύου», που αποδίδουν συλλογικές ευθύνες για μεμονωμένη και απολύτως καταδικαστέα εγκληματική πράξη και καταστρέφουν υπολήψεις, να θυμούνται πως το Δίστομο είναι ακριβώς δίπλα και «τη συλλογική ευθύνη» την πλήρωσε με πολύ αίμα. Ας μην ξαναζωντανεύουμε τη λογική του ναζισμού. Είναι ιεροσυλία !!!!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι