ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ Σ.Ε.Ο.Βοιωτίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου 2023

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: ΣΕΟΒ  Απεργία 

Ο Σ.Ε.Ο.Βοιωτίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σ.Ε.Ο.Βοιωτίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, κάνει γνωστό πως θα συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, την οποία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καλώντας τα μέλη του να συμμετέχουν σε αυτή. Ο Σ.Ε.Ο.Β. απαιτεί ουσιαστικές και βιώσιμες λύσεις, σημειώνοντας πως η ακρίβεια κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Η ανακοίνωση:

«Την ώρα που η ακρίβεια κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, την ώρα που τα νοικοκυριά της χώρας στενάζουν από τα οικονομικά και φορολογικά βάρη και χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται στα όρια της φτώχιας, η κυβέρνηση σε ρόλο θεατή παρακολουθεί την έλλειψη προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργεί πλέον ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των Δημοτών. Την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί χιλιάδες συμβασιούχοι σε καθεστώς «εργασιακής ομηρίας», οι οποίοι παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με ευθύνη των κυβερνόντων οδηγούνται μοιραία ξανά στην ανεργία, αφού ακόμα και όταν η Δικαιοσύνη αποφασίζει πως πρέπει να παραμείνουν στην δουλειά, οι ίδιοι «καταθέτουν» τον πενιχρό μισθό τους στους μεγαλοδικηγόρους, αφού η κυβέρνηση επιλεκτικά τους υποχρεώνει σε εξάντληση κάθε ένδικου μέσου έως ότου απολυθούν!!

Συναδέλφισσες – οι, η παρελκυστικές πολιτικές που μας έχουν οδηγήσει ως εδώ, πρέπει να σταματήσουν. Στους εργαζόμενους πλέον δεν αρκούν οι υποσχέσεις. Μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων μας, είναι για μια ακόμα φορά η κινητοποίηση και η αγωνιστική-ενωτική παρέμβαση του κλάδου.

Απαιτούμε λύσεις ουσιαστικές και βιώσιμες. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν θα περάσουν!!

Στο πλαίσιο αυτό και πάντα σταθερός στην αδιαπραγμάτευτη θέση του για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ που προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Για τη μετάβαση όσων επιθυμούν στην Αθήνα (συγκέντρωση διαμαρτυρίας Πλατεία Καραϊσκάκη), παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα του συλλόγου(2261350883 / 2267029000) καθώς και στο τηλέφωνο: 6972666883, μέχρι την Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 14:00.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι