ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΕπιστολή Κοτρωνιά στον Αδ. Γεωργιάδη για το πρόβλημα της παιδιατρικής στο Γ.Ν. Λαμίας

(copyright: Ο Βουλευτής του νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, με επιστολή του προς...)

Επιστολή Κοτρωνιά στον Αδ. Γεωργιάδη για το πρόβλημα της παιδιατρικής στο Γ.Ν. Λαμίας

Επιστολή Κοτρωνιά στον Αδ. Γεωργιάδη για το πρόβλημα της παιδιατρικής στο Γ.Ν. Λαμίας

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής του νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, με επιστολή του προς τον Υπ. Υγείας, κ. Αδ. Γεωργιάδη, επεσήμανε το πρόβλημα της παιδιατρικής στο Γ.Ν. Λαμίας, ζητώντας μεταξύ άλλων την στελέχωση με ιατρικό προσωπικό.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κοτρωνιάς, αναφέρει:

«Με επιστολή μου προς τον Υπουργό υγείας κύριο Αδωνι Γεωργιάδη και σε συνέχεια των δελτίων τύπου του ιατρικού συλλόγου και του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Λαμίας επισημαίνω το Πρόβλημα της παιδιατρικής και επανέρχομαι στα διαπιστωμένα χρόνια προβλήματα του νοσοκομείου τα οποία απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις κάποιες από τις οποίες προτείνω με την επιστολή μου στον υπουργό. Τέλος ζητώ Συνάντηση για την λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων .

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρω: «άποψή μου είναι, ότι σε πρώτη φάση πρέπει να ενταχθεί στα άγονα νοσοκομεία, ώστε τα πλεονεκτήματα αυτού του χαρακτηρισμού, που αφορούν τα μισθολογικά και την μοριοδότηση, να αποτελέσουν κίνητρο ενδιαφέροντος για προσλήψεις στο νοσοκομείο και επίσης προτείνω να στελεχωθεί με ιατρικό προσωπικό, μέσα από ειδικές προκηρύξεις οι οποίες να αφορούν αποκλειστικά προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Αυτά που σας αναφέρω περιληπτικά μπορώ να τα αναπτύξω και να τα τεκμηριώσω σε προσεχή συνάντησή μας, στην οποία καλό θα είναι να συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος αλλά και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Βέβαιος ότι θα αποτελέσει αντικείμενο του άμεσου ενδιαφέροντός σας, εύχομαι καλή χρονιά και περιμένω νέα σας.»»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι