ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠέτρος Αρκουμάνης: «Οι κουβέντες του τύπου «παίρνω την ομάδα και την πάω άλλου» ακούγονται μόνο και ως εκβιαστικές»

Πέτρος Αρκουμάνης: «Οι κουβέντες του τύπου «παίρνω την ομάδα και την πάω άλλου» ακούγονται μόνο και ως εκβιαστικές»

Πέτρος Αρκουμάνης: «Οι κουβέντες του τύπου «παίρνω την ομάδα και την πάω άλλου» ακούγονται μόνο και ως εκβιαστικές»

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λεβαδέων, της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς», κ. Πέτρος Αρκουμάνης, σχολίασε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την αποχώρηση της ομάδας «Εθνικός Λιβαδειάς», από την Λιβαδειά. Συγκεκριμένα, ο κ. Αρκουμάνης, επεσήμανε ότι αίτημα για αύξηση των θέσεων στο κλειστό γυμναστήριο, δεν έφτασε επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε ως «εκβιαστικές» τις κουβέντες του τύπου «παίρνω την ομάδα και την παω άλλου».

Μεταξύ άλλων ο κ. Αρκουμάνης σημείωσε ότι μια επαγγελματική ομάδα οφείλει να φτιάξει το δικό της γήπεδο, αν θέλει να «έχει το πάνω χέρι και να καθορίζει τις οποίες αποφάσεις που την αφορούν», συμπληρώνοντας πως οι προδιαγραφές του κλειστού γυμναστηρίου είναι δεδομένες, ενώ σημείωσε ότι «υπάρχει και η μελλοντική προσθήκη του νέου κλειστού γυμναστηρίου που ελπίζω στο μέλλον να γεμίσει από νεαρούς αθλητές που μέσα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα προσπαθεί να αθλείται σε πνεύμα δημιουργικό και στην λογική να ευχαριστιέται αυτό και μόνο που κάνει!»

Η ανάρτηση του κ. Αρκουμάνη: 

Σχετικά με την ανακοίνωση του Εθνικού Λιβαδειας ( ομάδας Μπάσκετ ) και την αλλαγή της έδρας!

Θα πρέπει να ειπωθεί εδώ, ότι η ομάδα μπάσκετ του Εθνικού ήξερε εδώ και χρόνια την χωρητικότητα του γηπέδου της πόλης, όπως και ότι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι γήπεδο ερασιτεχνικών προδιαγραφών και για να εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ΟΛΩΝ των αθλητικών σωματίων της πολης!

Η επαγγελματοποιηση του αθλητισμού και ο πρωταθλητισμός ειναι κατι που φέρει πολλά δεινά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με αποτέλεσμα φανατισμό , τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό και πολλές φορές και αιτήματα πέρα από την απλή διαχείρηση που μπορεί να έχει ο κάθε Δήμος !

Οι προτεραιότητες , όπως και το τι θα γίνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των πολιτών του Δήμου την έχει το δημοτικό συμβούλιο ,ως καθοριστικό όργανο να πάρει αποφάσεις για έργα που έχουν κάποιο προϋπολογισμό - λογαριασμό και όχι μονάχα ο κάθε φορά δήμαρχος , η κάθε αθλητικός παράγοντας!

Τέτοιο αίτημα για αύξηση θέσεων του κλειστού γυμναστηρίου ,ουδέποτε ήρθε επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία χρόνια και ως εκ τούτου οι κουβέντες ( δεν γνωρίζω πραγματικά το λόγο ) του τύπου «παίρνω την ομάδα και την παω άλλου»ακούγονται μόνο και ως εκβιαστικές !

Δεν γνώριζε η ομάδα του Εθνικού ότι αυτές τις δυνατότητες έχει το γήπεδο ;

Γνωρίζει ο Εθνικος ότι στο όνομα του πρωταθλητισμού του παραγκωνίστηκαν αλλά ερασιτεχνικά σωματεία ;

Νομίζω μια επαγγελματική ομάδα ( και δεν συζητάμε για ερασιτεχνική ομάδα ) αν θέλει να έχει το πάνω χέρι και να καθορίζει τις οποίες αποφάσεις που την αφορούν, οφείλει να φτιάξει δικό της γήπεδο και να το χρησιμοποεί κατά το δοκουν !

Οι προδιαγραφές του γηπέδου είναι δεδομένες , υπάρχει και η μελλοντική προσθήκη του νέου κλειστού γυμναστηρίου που ελπίζω στο μέλλον να γεμίσει από νεαρούς αθλητές που μέσα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα προσπαθεί να αθλείται σε πνεύμα δημιουργικό και στην λογική να ευχαριστιέται αυτό και μόνο που κάνει!

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι