ΑρχικήΑθλητικάΜε 7-0 επικράτησε ο Α.Ο. Θήβα απέναντι στον Παμβαγιακό (Βίντεο)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Θήβα  Παμβαγιακός  Ποδόσφαιρο 

(copyright: Radiothiva.gr)

Με 7-0 επικράτησε ο Α.Ο. Θήβα απέναντι στον Παμβαγιακό (Βίντεο)

Με 7-0 επικράτησε ο Α.Ο. Θήβα απέναντι στον Παμβαγιακό (Βίντεο)

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Θήβας ο αγώνας της Α` κατηγορίας Βοιωτίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Θήβα και τον Παμβαγιακό, με την ομάδα της Θήβας να καταφέρνει να επικρατήσει με 7-0.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η ομάδα της Θήβας κατάφερε από νωρίς να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, ανοίγοντας από νωρίς το σκορ, και έχοντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο Παμβαγιακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις, όμως η μεγάλη πίεση που δεχόταν από τους παίχτης του Α.Ο. Θήβα είχε ως αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες ευκαιρίες μέσα στον αγώνα, ενώ μετά το τέλος αυτού, ο Παμβαγιακός εξέφρασε παράπονα με την διαιτησία μέσω του Facebook.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο 4ο λεπτό η Θήβα κέρδισε κόρνερ, εκτελέστηκε, έγινε κεφαλιά από τον Καναρή που έγραψε το 1-0.

Στο 9ο λεπτό η Θήβα βγήκε στην επίθεση, αρχικά με ένα σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παμβαγιακού και στη συνέχεια με ένα δεύτερο σουτ που βγήκε άουτ.

Στο 17ο λεπτό η Θήβα βγήκε πάλι μπροστά με μια επίθεση από τα πλάγια, έγινε μια όμορφη συρτή πάσα, και με ένα σουτ ο Βέλλης έκανε το 2-0.

Στο 19ο λεπτό έγινε το 3-0 με ένα όμορφο σουτ από τον Αργυρίου.

Στο 26ο λεπτό η Θήβα είχε ακόμη μια ευκαιρία με τον Γεωργίου που έκανε ένα σουτ από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 29ο λεπτό ο Κοτώρος έβγαλε μια προωθημένη πάσα στον Λέτη, αυτός μπήκε στη μικρή περιοχή, όμως οι αμυντικοί του Παμβαγιακού τελευταία στιγμή έδιωξαν και κράτησαν το 3-0.

Στο 32ο λεπτό σε μια γρήγορη επίθεση η Θήβα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Παμβαγιακού, ο Βέλλης πέρασε τον τερματοφύλακα και έναν αμυντικό και έκανε το 4-0.

Στο 67ο λεπτό από λάθος στην άμυνα του Παμβαγιακού πήρε την μπάλα ο Αργυρίου, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και έγραψε το 5-0 με ένα σουτ.

Στο 74ο λεπτό ο Παμβαγιακός είχε μια καλή ευκαιρία με ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή της Θήβας, η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 77ο λεπτό έγινε πάλι λάθος στην άμυνα του Παμβαγιακού, η Θήβα πήρε την μπάλα, και στη προσπάθεια αμυντικού να διώξει, μπήκε το αυτογκολ και έγινε το 6-0.

Στο 80ο λεπτό ο Αργυρίου έκανε μια βαθιά σέντρα, έγινε κεφαλιά από τον Ρόκα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 7-0.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι