ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ Γ. Μουλκιώτης ζητά άμεσες απαντήσεις για τα αιτήματα του του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

Ο Γ. Μουλκιώτης ζητά άμεσες απαντήσεις για τα αιτήματα του του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

Ο Γ. Μουλκιώτης ζητά άμεσες απαντήσεις για τα αιτήματα του του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Γ. Μουλκιώτης, κατέθεσε Αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών, κ. Κεραμέως, μέσω της οποία επαναφέρει ξανά τα αιτήματα του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και αιτείται άμεσων απαντήσεων.

 Ο Γιώργος Μουλκιώτης είχε προχωρήσει και σε αντίστοιχη αναφορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην οποία δεν έλαβε σχετική απάντηση από την αρμόδια Υπουργό.

Ο βουλευτής Βοιωτίας, δεδομένου ότι έλαβε αναλυτικό υπόμνημα από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, παρέθεσε στην αναφορά του τα κύρια αιτήματα του Συλλόγου, όπως η σοβαρή υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, οι πενιχροί μισθοί, οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, η ακρίβεια και η αδήριτη ανάγκη για άμεση προκήρυξη όλων των θέσεων ευθύνης. Κλείνοντας, επεσήμανε πως η μη διευθέτηση των ανωτέρω αιτημάτων, θα καταστήσει αδύνατη την υποτυπώδη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε Βοιωτίας, με άμεση συνέπεια την ταλαιπωρία των πολιτών.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι