ΑρχικήΑθλητικάΜε 2-0 επικράτησε ο ΑΟ Θήβα απέναντι στην Ένωση ΑΣΑ - Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Θήβα  Ένωση ΑΣΑ  Ποδόσφαιρο 

(copyright: Radiothiva.gr)

Με 2-0 επικράτησε ο ΑΟ Θήβα απέναντι στην Ένωση ΑΣΑ - Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Με 2-0 επικράτησε ο ΑΟ Θήβα απέναντι στην Ένωση ΑΣΑ - Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του ΑΟ Θήβα υποδέχτηκε το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, την Ένωση ΑΣΑ, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α` Βοιωτίας, όπου και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως η Ένωση δεν μπόρεσε να βάλει κάποιο γκολ, αν και έφτασε κοντά, και έτσι η Θήβα πήρε του πολυπόθητους τρεις πόντους και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 3ο λεπτό η ομάδα της Θήβας βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή της Ένωσης και τελευταία στιγμή έγινε η παρέμβαση από αμυντικό που έδιωξε την μπάλα πριν γίνει το σουτ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Αργυρίου μπήκε από τα πλάγια στη μεγάλη περιοχή της Ένωσης, έκανε μια συρτή πάσα όμως οι παίχτες της Θήβας δεν μπόρεσαν να την προλάβουν, η μπάλα βγήκε έξω από τη μεγάλη περιοχή, έγινε ένα σουτ, και βγήκε άουτ.

Στο 17ο λεπτό έγινε μια καλή σέντρα μέσα στη περιοχή της Ένωσης, στη συνέχεια έγινε κεφαλιά από επιθετικό της Θήβας όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 23ο λεπτό παραλίγο να γίνει το μοιραίο λάθος στην άμυνα της Θήβας όμως τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα πριν την προλάβει ο επιθετικός της Ένωσης που βρισκόταν μόνος του έξω ακριβώς από την μεγάλη περιοχή της Θήβας.

Στο 28ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα της Θήβας, η Ένωση πήρε τη μπάλα, έγινε ένα σουτ έξω ακριβώς από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά πάνω στη γραμμή του γκολ και μακριά από την εστία της Θήβας, με τους παίχτες της Ένωσης να διαμαρτύρονται πως μπήκε γκολ.

Στο 32ο λεπτό η Θήβα βγήκε μπροστά, επιθετικός της Θήβας που βρέθηκε μετά από πάσα του Αργυρίου στη μεγάλη περιοχή πέρασε τον τερματοφύλακα της Ένωσης, έκανε το σουτ, όμως αμυντικοί της Ένωσης έσωσαν και κράτησαν το 0-0.

Στο 32ο λεπτό η Θήβα κέρδισε πέναλτι. Ο Κοτώρος το εκτέλεσε με επιτυχία και έγραψε το 1-0.

Στο 52ο λεπτό η Θήβα εκτέλεσε ένα κόρνερ, έγινε μια κεφαλιά από παίχτη των γηπεδούχων όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 60ο λεπτό η Ένωση έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, με μια βαθιά σέντρα, ο Βασιλείου πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά από απόσταση αναπνοής ο τερματοφύλακας της Θήβας έσωσε και κράτησε το 1-0.

Στο 62ο λεπτό η Ένωση κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, εκτελέστηκε απευθείας, η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 65ο λεπτό η Θήβα κέρδισε φάουλ από τα πλάγια, εκτελέστηκε απευθείας όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο 78ο λεπτό η Θήβα κέρδισε ένα ακόμη φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ένωσης όμως δεν μπλόκαρε καλά τη μπάλα και παραλίγο να γίνει το 2-0, μετά από παρέμβαση παίχτη της Θήβας, όμως μπλόκαρε με το σώμα του το σουτ και κράτησε το 1-0.

Λίγες στιγμές αργότερα εκτελέστηκε το κόρνερ για τη Θήβα, έγινε μια κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας μπλόκαρε.

Στο 82ο λεπτό η Θήβα κέρδισε πάλι φάουλ από τα πλάγια, εκτελέστηκε, έγινε η κεφαλιά και γράφτηκε το 2-0 από τον Βέλλη.