ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δημοτική Επιτροπή  Δήμος Θηβαίων 

(copyright: PIXABAY)

Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, συνεδριάζει, στις 13:30 μ.μ., η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω 7 θέματα:

1. Λήψη απόφασης επί της εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Δ' τριμήνου του έτους 2023.

Εισηγητής: Περικλής Σιαμπάνης

2. Λήψη απόφασης για προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση για την μίσθωση της ταινίας που προβλήθηκε στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο του Δήμου Θηβαίων από τις 15/02/2024 έως τις 21/02/2024.

Εισηγητής: Δημήτρης Θάνης

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης της Παπαμάρκου Δήμητρας του Ανέστη, σπουδάστριας του Ι.Ι.Ε.Κ. PRAXIS, στο Δήμο Θηβαίων.

Εισηγητής: Νικόλαος Τσιώρας

4. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης των προσφορών έργων εκτιμώμενης αξίας σύμβασης που δεν υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο (<1.000.000) ευρώ χωρίς ΦΠΑ με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ».

Εισηγητής: Αφροδίτη Πιτούλη

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης, των όρων της διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ» και της διενέργειας του αντίστοιχου διαγωνισμού με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016».

Εισηγητής: Αφροδίτη Πιτούλη

6. Λήψη απόφασης για τον έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α ΕΣΗΔΗΣ: 237183 και τίτλο «Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού για διαλογή στη πηγή», προϋπολογισμού 589.000,00 € συμ/νου ΦΠΑ 24%.

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου: «ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ».

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι