ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση του Κ. Αγγελόπουλου και αγροτών της Βοιωτίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συνάντηση του Κ. Αγγελόπουλου και αγροτών της Βοιωτίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συνάντηση του Κ. Αγγελόπουλου και αγροτών της Βοιωτίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Βοιωτίας, κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δ. Σταμενίτη, για θέματα που αφορούν την Βοιωτία.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αγγελόπουλος στην ανάρτησή του έγραψε:

«Στο πλαίσιο συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και αρμόδιους φορείς για την προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον Νόμο Βοιωτίας και τους Βοιωτούς, συναντηθήκαμε την Τρίτη 5 Μαρτίου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου της Βοιωτίας και αγρότες και έγινε μια ουσιαστική παρουσίαση των προβλημάτων και των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Νομού.

Συμφωνήθηκε με τον Υφυπουργό να εξεταστούν όλα τα θέματα και να γίνει περαιτέρω επικοινωνία για την εξειδίκευσή τους και την πορεία εξέλιξης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο κ. Σάββας Κεφάλας Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, ο κ. Στάθης Μπεντάνας Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αιχμέα, ο κ. Ηλίας Πανούσης Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αιχμέα, ο κ. Στάθης Καβαθούλης αγρότης και Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Λιβαδειάς, ο κ. Κυριάκος Κυριαζής αγρότης, ο κ. Λουκάς Βούλγαρης, αγρότης, ο κ. Δημήτρης Παραμπάτης αγρότης, ο κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος αγρότης.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικές συναντήσεις το επόμενο διάστημα.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι