ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 18 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δημοτική Επιτροπή  Δήμος Θηβαίων 

(copyright: Radiothiva.gr)

Με 18 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

Με 18 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την 1η Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα, συνεδριάζει με 18 θέματα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων, στις 13:30. Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα:

1. Λήψη απόφασης επί της εισήγησης του Iσολογισμού οικονομικού έτους 2022 και έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2022.

Εισηγητής: Περικλής Σιαμπάνης

2. Λήψη απόφασης έγκρισης του «Επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση των Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων του Δήμου Θηβαίων».

Εισηγητής: Σωτηρία Κάστιζα

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και ?μεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με κωδική ονομασία <<Βορέας>> του Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Ευάγγελος Ζήσης

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και ?μεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία «Δάρδανος» του Δήμου Θηβαίων.

Εισηγητής: Ευάγγελος Ζήσης

5. Λήψη απόφασης για τον προγραμματισμό προσλήψεων ή μη έκτακτου προσωπικού έτους 2024 στο Δήμο Θηβαίων, ανταποδοτικού χαρακτήρα και υπό την μορφή αντιτίμου.

Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών

6. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη ή μη προσωπικού, μέσω του προγράμματος της Δ.ΥΠ.Α για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55 άνω.

Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών

7. Λήψη απόφασης για την για την προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση για την μίσθωση των ταινιών που προβλήθηκαν στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο του Δήμου Θηβαίων από τις 07/03/2024 έως τις 27/03/2024.

Εισηγητής: Δημήτρης Θάνης

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων και συγκρότησης επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης του ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Θήβας – Βαγίων, του ΚΑΠΗ, του Συνεδριακού Κέντρου, Κινηματογράφου, του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής & του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Εισηγητής: Σοφία Χαριζάνη

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων & συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του για τον ανοικτό ηλεκτρονικό, διαγωνισμό άνω των ορίων με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ».

Εισηγητής: Σοφία Χαριζάνη

10. Λήψη απόφασης για την ανάθεση των εργασιών αποψίλωσης των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Θηβαίων σε ιδιώτη , λόγω αδυναμίας υλοποίησης τους με το υπάρχον προσωπικό του Δήμου και με ιδία μέσα.

Εισηγητής: Ελένη Παπαθανασίου.

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα για το έργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΗΒΑΣ (Β ΦΑΣΗ)».

Εισηγητής: Παρασκευάς Θεοδοσιάδης

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Προμήθεια εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου Δήμου Θηβαίων 2023.

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

13. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για τις ανάγκες συνδιοργάνωσης της αθλητικής εκδήλωσης «ΖΕΥΞΕΙΑ ΘΗΒΑΣ 2024».

Εισηγητής: Σεραφεία Μουλκιαρώτου

14. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για την συνδιοργάνωση αγώνα ράλλυ Αυτοκινήτων- ΡΑΛΛΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με ειδικές διαδρομές στην Θήβα 13 & 14 Απριλίου 2024, συνολικού ποσού 8.945,92 συμπ. ΦΠΑ στον Κ.Α. 02.15.6471.04 με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» προϋπολογισμού οικ. Έτους 2024.

Εισηγητής: Σεραφεία Μουλκιαρώτου

15. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για διοργάνωση τιμητικής εκδήλωσης στην μνήμη του Αρχιμουσικού Σπύρου Θεοδώρου στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, συνολικού ποσού 406,20 συμπ. ΦΠΑ στον Κ.Α. 02.15.6471.04 με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.

Εισηγητής: Σεραφεια Μουλκιαρώτου

16. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για τη μεταφορά των μαθητών/τριών του Δημοτικού Ωδείου Θήβας, Τμήμα Χορού σε διαγωνισμό “DANCE ARTS COMPETITION 2024” (5-6-7/4/2024) στο Θέατρο Κνωσσός στην Αθήνα.

Εισηγητής: Στέλλα Δεληκωνσταντή

17. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης 744,00€ από τον ΚΑ 10.6262.01«Συντήρηση και επισκευή λοιπών μονίμων εγκαταστάσεων» για ανάθεση υπηρεσιών επισκευής και συντήρηση της αντλίας θερμότητας που είναι εγκατεστημένη στο κτήριο του Δημοτικού Ωδείο

Εισηγητής: Γεώργιος Παλόγος

18. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 494.563,32€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά “Β΄ κατανομή έτους 2024».

Εισηγητής: Ελένη Παπαγιαννάκη