ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΘ. Κόλλια: «Κουβέντες του ποδαριού και ανακοινώσεις του πεζοδρομίου - Έτσι χάθηκε το Πρωτοδικείο μας»

(copyright: Radiothiva.gr)

Θ. Κόλλια: «Κουβέντες του ποδαριού και ανακοινώσεις του πεζοδρομίου - Έτσι χάθηκε το Πρωτοδικείο μας»

Θ. Κόλλια: «Κουβέντες του ποδαριού και ανακοινώσεις του πεζοδρομίου - Έτσι χάθηκε το Πρωτοδικείο μας»

Της Δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Θηβών Θεοδώρας Κόλλια

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση του την 31.1.2024 από το Αγρίνιο σχετικά με το νέο δικαστικό χάρτη της Ελλάδος δεσμεύτηκε και είπε επί λέξει ότι «…θα γίνει το τεχνοκρατικά σωστό, θα γίνει τελικά το σωστό, θα πρέπει να υπάρχουν μερικές φορές και εξαιρέσεις στους κανόνες, αφήστε το πάνω μου…»

Αναθαρρέψαμε κι εμείς, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας και όλοι οι πολίτες του Δήμου μας και των όμορων Δήμων που υπάγονται στο Πρωτοδικείο της Θήβας και είπαμε ότι εφόσον ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για το τεχνοκρατικό σωστό στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, θα εφαρμόσει το τεχνοκρατικό σωστό και για το Νομό Βοιωτίας, αφού είναι προφανές ότι:

το εμβληματικό Δικαστικό Μέγαρο Θηβών, αποτελούμενο από υπόγειο και τρείς (3) ορόφους, μοναδικής αρχιτεκτονικής και υπερσύγχρονων προδιαγραφών , διαθέτει:

-8 αίθουσες συνεδριάσεων

-Υπαίθριο parking

-Υπόγειο στεγασμένο parking

-Υπόγεια κρατητήρια

-Ανελκυστήρα για την απευθείας μεταφορά των κρατουμένων από τα κρατητήρια στις αίθουσες συνεδριάσεων – εκδίκασης των υποθέσεων σε αντίθεση με τη Λιβαδειά που διαθέτει μόλις τρείς (3) αίθουσες συνεδριάσεων και τίποτε άλλο.

Εξυπηρετεί την ευαίσθητη ευρύτερη περιοχή της πόλης της Θήβας όπου, σε αντίθεση με τη Λιβαδειά, υπάρχουν:

 από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς

-ROMA και 

-HOT SPOT

Υπάγεται δικαστηριακά στο Πρωτοδικείο Θηβών :

-η μεγαλύτερη Β.Ι.Π.Ε – βιομηχανική περιοχή ( Οινόφυτα, Σχηματάρι, Θίσβη)

-Οι γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών

-Το κέντρο Απεξάρτησης Ελαιώνα Θηβών

Αξιολογώντας όλα τα προαναφερόμενα ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,

και πιστέψαμε ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας μας θα πράξει το ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟ,

αποδεικνύοντας στην πράξη το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας

ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ.!!!

Δυστυχώς όμως ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟ.!!!

Ούτε φυσικά απέδειξε την αξιοσύνη που δήθεν τον διακατέχει και που διαδίδει παντού.!!!

…Και κάπως έτσι χάθηκε το Πρωτοδικείο Θηβών.!!! Το Πρωτοδικείο μας.!!! Το σπίτι μας.!!! Ένα βράδυ στη Λιβαδειά σε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας.!!! Με μια αλήτικη συμπεριφορά, που ταιριάζει απόλυτα σε έναν ακροδεξιό πολιτικό άνδρα , ένοικο πλέον του Μαξίμου, μια συμπεριφορά «μαντρόσκυλου» που έλαβε χώρα σε πεζοδρόμιο της Λιβαδειάς.

Με κουβέντες και υποσχέσεις του ποδαριού και ανακοινώσεις του πεζοδρομίου από το ακροδεξιό χέρι του Πρωθυπουργού και ένοικο πλέον του Μαξίμου   κ. Μάκη Βορίδη.

Με τους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς άρχοντες της πόλης μας (Δήμαρχο, Βουλευτή κ.λ.π) αλλά και με όλα τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. να σκύβουν το κεφάλι και να σταυρώνουν τα χέρια τους στο άκουσμα της κυβερνητικής απόφασης δια στόματος κ. Μάκη Βορίδη ότι το πρωτοδικείο της Λιβαδειάς θα γίνει ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ, όχι φυσικά από σεβασμό και ευγένεια, όπως μας είπαν για να δικαιολογήσουν τη στάση τους, αλλά από κομματική πειθαρχία, αμηχανία και υποδούλωση. 

Ολοι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.!!! Το κόμμα πάνω από όλα.!!! Γιατί με το κόμμα στην εξουσία παραμένουν όλοι στις καρέκλες τους.!!! 

Οφείλουν λοιπόν σήμερα, μετά και την επίσημη ανακοίνωση ότι ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ θα γίνει το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς, για λόγους ευθιξίας και συμβολισμού, τόσο το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού μας Συλλόγου όσο και όλοι οι αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί άρχοντες της Θήβας αλλά και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ΤΩΡΑ να πάνε στα σπίτια τους και να κλειδαμπαρωθούν. Κάποιοι έχουν ήδη δηλώσει ότι θα το κάνουν …. Για να δούμε;;;;; Θα τηρήσουν την υπόσχεση τους;;;;

Ο αγώνας χάθηκε εξαιτίας τους και οφείλουν να πληρώσουν μέρος του τιμήματος. Το μεγαλύτερο τίμημα δυστυχώς θα το πληρώσει σε βάθος χρόνου ο Θηβαικός λαός και όλοι οι πολίτες των όμορων περιοχών που υπάγονται στο πρωτοδικείο μας.

Κρίμα για το Πρωτοδικείο μας.!!!

Κρίμα για την πόλη μας.!!!

Κρίμα για τους πολίτες αυτής της πόλης.!!!

Υ.Γ. Κύριε Πρωθυπουργέ μην αφήνετε να αποφασίζουν και να υπόσχονται άλλοι γι’ εσάς. Αυτοί εκμεταλλεύονται τη θέση τους, την εξουσία που έχουν λάβει εξαιτίας της θέσης που εσείς τους δώσατε και ξεπληρώνουν γραμμάτια σε κολλητούς, φίλους και προσωπικά συμφέροντα. Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Θα το πληρώσετε. Ο λαός δεν έχει τόσο κοντή μνήμη όσο εσείς πιστεύετε. Δείτε έστω και τώρα την περίπτωση του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΑΣ και κάντε το ΣΩΣΤΟ.!!! Αποφασίστε εσείς και κάντε το ΔΙΚΑΙΟ για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του νομού μας.!!! Μία επίσκεψη σας στα δύο πρωτοδικεία Θήβας και Λιβαδειάς θα σας πείσει!!! Σας περιμένουμε…