ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτην ημερίδα «Πράσινη ανάπτυξη: Ανθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας» παρευρέθηκε η Γ. Πούλου

Στην ημερίδα «Πράσινη ανάπτυξη: Ανθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας» παρευρέθηκε η Γ. Πούλου

Στην ημερίδα «Πράσινη ανάπτυξη: Ανθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας» παρευρέθηκε η Γ. Πούλου

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Η Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώτα Πούλου, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωσή της, παρευρέθηκε στην ημερίδα «Πράσινη ανάπτυξη: Ανθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας». Η κ. Πούλου επεσήμανε πως η ημερίδα «, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, από επιστημονική τεκμηρίωση αλλά και συμμετοχή των πολιτών!», ενώ συμπλήρωσε ότι «Οι έγκριτοι επιστήμονες-εισηγητές, η κα Μαρία Καραμανώφ και οι κ. Απ. Ευθυμιάδης, Βασ. Λύκος και Τακ. Παπούλιας, με τις εμπεριστατωμένες απόψεις τους, συνέβαλαν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή μας.»

Η Βουλευτή έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας και τις επιτροπές κατοίκων Ελλοπίας, Καπαρελλίου-Αγ. Βασιλείου, Λεύκτρων, Ξηρονομής, Αλυκής, Δομβραίνας, Χωστίων-Σαραντίου για την ημερίδα αυτή.

Αναλυτικά, η κ. Πούλου στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ημερίδα με θέμα: "Πράσινη ανάπτυξη: Ανθρωπος και περιβάλλον - Νέες μορφές ενέργειας", η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό κέντρο Θήβας, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, από επιστημονική τεκμηρίωση αλλά και συμμετοχή των πολιτών!

Οι έγκριτοι επιστήμονες-εισηγητές, η κα Μαρία Καραμανώφ και οι κ. Απ. Ευθυμιάδης, Βασ. Λύκος και Τακ. Παπούλιας, με τις εμπεριστατωμένες απόψεις τους, συνέβαλαν στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή μας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας και τις επιτροπές κατοίκων Ελλοπίας, Καπαρελλίου-Αγ. Βασιλείου, Λεύκτρων, Ξηρονομής, Αλυκής, Δομβραίνας, Χωστίων-Σαραντίου για την υλοποίηση μίας τόσο σημαντικής εκδήλωσης.

Έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ό,τι οι τοπικές κοινωνίες με τη συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να αποτρέψουμε τη συνεχιζόμενη καταστροφή και να προκρίνουμε βιώσιμες λύσεις για την προστασία και την αειφορία του Περιβάλλοντος!»