ΑρχικήΑθλητικάΣτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ στην Νορβηγία συμμετέχει το αγωνιστικό τμήμα Cheerleading του ΑΚΟΛ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Λιβαδειά  ΑΚΟΛ 

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ στην Νορβηγία συμμετέχει το αγωνιστικό τμήμα Cheerleading του ΑΚΟΛ

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ στην Νορβηγία συμμετέχει το αγωνιστικό τμήμα Cheerleading του ΑΚΟΛ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024

Σπύρος Πέππας

Η ομάδα τσιρλίντινγκ του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς αναχωρεί στις 26 Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ στο Όσλο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Μετά την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η 18μελής ομάδα δηλώνει έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Η συμμετοχή τους υποστηρίχθηκε από χορηγίες και τη συνδρομή των γονέων, με τον Όμιλο να εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους υποστηρικτές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΚΟΛ:

Από τις Πηγές της Έρκυνας Λιβαδειάς, στο Όσλοφιορδ της Νορβηγίας με τα χρώματα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντιγκ 2024.

Η ομάδα του αγωνιστικού τμήματος Τσιρλίντιγκ του Ομίλου μας μετρά αντίστροφα και δηλώνει πανέτοιμη να αναχωρήσει στις 26 Ιουνίου για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντιγκ ,όπου και θα αγωνιστεί με τις υπόλοιπες ομάδες της Εθνικής Ελλάδας, τρείς μέρες μετά το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τσιρλίντιγκ 2024.

Η ομάδα αποτελείται από 18 αθλήτριες και αθλητές ,θα τη συνοδεύσουν οι προπονήτριες του τμήματος Κατερίνα – Τσαμπίκα Καλέγκα και Μαργαρίτα Λάμπρου , ο Γιάννης Μίγας γενικός αρχηγός στο Δ.Σ του Ομίλου μας και έφορος του τμήματος ,η Ελένη Τουλουμενίδου μέλος της Ομοσπονδίας Τσιρλίντιγκ και γονείς .

Ο Όμιλός μας ,που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του,κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει χορηγίες έτσι ώστε να μειωθεί το ποσό που έπρεπε να επιβαρυνθούν οι οικογένειες των αθλητών μας και όλη αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πίστης ,υπομονής και αγώνα πολλών ανθρώπων που δηλώνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είμαστε εκεί εκπροσωπώντας την πόλη μας και την Ελλάδα μας.

Η συμμετοχή της ομάδας μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την στήριξη τόσο των γονέων όσο και των χορηγών μας στους οποίους οφείλουμε ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

Το Κ.Ε.Κ. ΠΑΙΔΕΙΑ και τον διευθυντή του κ. Δημήτριο Μπούρα

Τον κ. Κωνσταντίνο Μερτζάνη Προϊστάμενο τεχνικού τμήματος του ΟΤΕ Βοιωτίας

Τον κ. Χρήστο Γαλανό λογιστή, υπεύθυνο του λογιστικού γραφείου Καφρίτσας-Γαλανός.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγνιάδη .

Τα Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε και τον κ. Αθανάσιο Ταζεδάκη Διευθυντή Τεχνολογίας & Ανάπτυξης .

Τον κ. Χρήστο Κωτσαδάμ , Τ.Ε.Ο.Μ

Το κατάστημα αθλητικών ειδών ΑγνιάδηςΣπόρ

Την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading για την εξασφάλιση χορηγίας από την εταιρεία FILA για τις φόρμες αποστολής των Εθνικών Ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2024.

Το σύλλογο Νέα Εστίαση.

Το ΔΣ του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, εύχεται στην ομάδα μας και σε όλη την αποστολή της Ομοσπονδίας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.