ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕ.Κ.Λ.: «Όλοι στη σύσκεψη την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ»

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: ΛΑΡΚΟ  ΕΚΛ 

Ε.Κ.Λ.: «Όλοι στη σύσκεψη την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ»

Ε.Κ.Λ.: «Όλοι στη σύσκεψη την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ»

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, έκανε γνωστό πως θα συμμετέχει στη σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 , 20.30΄ μ.μ. στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ, αναφέροντας πως «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλη την εργατική τάξη της χώρας μας για να μείνει στα χαρτιά το νομοσχέδιο έκτρωμα. Η ΛΑΡΚΟ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.»

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με την νέα τροπολογία που ψήφισαν οι Βουλευτές και οι υπουργοί της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχτηκαν επί της ουσίας ότι το σχέδιο της «εκκαθάρισης εν λειτουργίας και ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ», απέτυχε και μάλιστα σε μία περίοδο που το νικέλιο παίζει καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνές εξελίξεις.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλη την εργατική τάξη της χώρας μας για να μείνει στα χαρτιά το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Η ΛΑΡΚΟ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Απέναντι στην αδίστακτη και επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης. Εργαζόμενοι - Αγρότες - Ελεύθεροι επαγγελματίες , ενοποιούμε και μετατρέπουμε τα προβλήματα σε αίτημα αγώνα για να:

Μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ. Μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.

Να αποζημιωθούν οι αγρότες της Κωπαΐδας από την ανομβρία, της Λοκρίδας από την ακαρπία ελιάς.

Να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι από την αρρώστια της ευλογιάς.

Να ανοίξει η ακτοπλοϊκή γραμμή από τον ?γιο Κωνσταντίνο προς τις Σποράδες και να σταματήσει η φοροληστεία στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Επαρχίας μας να δώσουν αγωνιστικό παρόν στη σύσκεψη την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024 , 20.30΄ μ.μ., στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ.»