ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜήνυμα του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024

Σπύρος Πέππας

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Δημήτρης Καραμάνης, παρευρέθηκε στον αγιασμό σχολείων της περιοχής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ευχόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς υγεία και δημιουργικότητα. Ο κ. Καραμάνης τόνισε την αξία της γνώσης και της συνεργασίας, υπογραμμίζοντας τη στήριξη του Δήμου στην εκπαιδευτική κοινότητα και την πεποίθηση πως η νέα σχολική χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του κ. Καραμάνη:

Στον Αγιασμό του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς και του 2ου Γυμνασίου καθώς και στο Μουσικό Σχολείο στον ?γιο Γεώργιο παραβρέθηκε χθες Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης ενώ σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 παραβρέθηκε στον Αγιασμό του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις στο Κυριάκι.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε μαθητές, καθηγητές και γονείς υγεία και μια δημιουργική σχολική χρονιά ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων είναι πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο κ. Καραμάνης σημείωσε:

«Ο Αγιασμός σηματοδοτεί την αρχή ενός ακόμα εκπαιδευτικού ταξιδιού, γεμάτου γνώση, προσπάθεια και νέες εμπειρίες.

Καθώς ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, δείτε την κάθε ημέρα ως μια ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο, να καλλιεργήσετε δεξιότητές και να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας. Η πορεία της γνώσης δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά με υπομονή και αφοσίωση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Να έχετε εμπιστοσύνη στους καθηγητές σας, είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν σε κάθε βήμα, καλλιεργώντας τις αξίες της συνεργασίας, του σεβασμού και της αλληλεγγύης.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για μάθηση και ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος πως με καλή συνεργασία και θετική διάθεση, η χρονιά αυτή θα αποδειχθεί παραγωγική και γεμάτη επιτυχίες για όλους.

Εύχομαι σε όλους σας μαθητές, καθηγητές και γονείς, υγεία, δημιουργικότητα και δύναμη για να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις που θα συναντήσετε».