ΑρχικήΑθλητικάΕξαιρετικές επιδόσεις από τους Θηβαίους αθλητές του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών»

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους Θηβαίους αθλητές του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών»

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους Θηβαίους αθλητές του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών»

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Οι Θηβαίοι αθλητές του Γ.Σ. «Πίνδαρος Θηβών» συνεχίζουν τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-16 που έλαβε χώρα στις 13-14 Ιουλίου 2020. Συγκεκριμένα ο σύλλογος κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στη συταλοδρομία, 4X80, με τις αθλήτριες Κλεφτογιάννη Κατερίνα, Μπουντούλη Μαριέττα, Βρούβα Ελένη και Βαρσάμη Εβελίνα. Η Βαρσάμη Εβελίνα βγήκε στην 4η θέση στα 80 μέτρα, ενώ ο Κουμπές Ιωάννης βγήκε 6ος στο ακόντιο και 8ος στη σφαίρα. Ακόμη, στα 4Χ200 βγήκαν στην 17η θέση οι Μαργιέλλος Αντώνης, η Χολέβα Θεοδώρα, ο Κόλλιας Ηλίας και η Αικατερίνη Νίκου. 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-18 με δύο αθλητές, τον Βασίλη Ρουπάκα, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα έχει την 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα ενώ στα 200 μέτρα, στα οποία θα αγωνιστεί την Κυριακή, έχει της 9η καλύτερη επίδοση. Ο δεύτερος αθλητής είναι ο Κωνσταντίνου Χρήστος που θα αγωνιστεί στο άλμα εις ύψος, όπου κατέχει την 9η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. 

© ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ. ΕΠΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ ΕΠΕ. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (σύνδεσμο).