ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΦρίκη στο Δομοκό: Σε live μετάδοση απόπειρα βιασμού - Η εξαφάνιση εξελίσσεται σε θρίλερ

Φρίκη στο Δομοκό: Σε live μετάδοση απόπειρα βιασμού - Η εξαφάνιση εξελίσσεται σε θρίλερ

Φρίκη στο Δομοκό: Σε live μετάδοση απόπειρα βιασμού - Η εξαφάνιση εξελίσσεται σε θρίλερ

Τις αρρωστημένες ορέξεις του μετέδιδε σε βιντεοκλήση ο δράστης

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η εξαφάνιση δύο αλλοδαπών, καταγωγής από το Πακιστάν, εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς η αστυνομία φαίνεται πως ενημερώθηκε από συμπατριώτη των δύο Πακιστανών που παρακολούθησε με βιντεοκλήση σκηνές από το συμβάν.

Φαίνεται πως ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών επιτέθηκε στον άλλον με στόχο να τον βιάσει, ενώ μετέδιδε τις απάνθρωπες πράξεις του ζωντανά σε βιντεοκλήση. Η βιντεοκλήση φαίνεται να δείχνει πως το θύμα, ένας 20χρονος, αντέδρασε απέναντι στις αρρωστημένες ορέξεις του 38χρονου συμπατριώτη του.

Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά το αίμα που βρέθηκε στο σημείο δείχνει πως ενδέχεται να διαπράχθηκε ανθρωποκτονία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό αρκετές ημέρες αφότου είχε συμβεί, καθώς ειδοποιήθηκε από έναν 42χρονο Πακιστανό ότι ένα φιλικό του πρόσωπο στην πατρίδα του είχε παρακολουθήσει σε live μετάδοση για αρκετά λεπτά όλα όσα είχαν γίνει στην καλύβα μέσω εφαρμογής στο κινητό του, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο μάρτυρας φαίνεται πως επικοινωνούσε μέσω βιντεοκλήσης με τον 38χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε μεθυσμένος και στη συνέχεια ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς με το υποψήφιο θύμα να επιτίθεται στον επίδοξο βιαστή. Τι συνέβη από εκεί και μετά, είναι άγνωστο, καθώς η κλήση διακόπηκε.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε έξι ημέρες αργότερα και όταν έφτασε στη καλύβα όπου έμεναν οι δύο αλλοδαποί, βρήκε ρούχα με αίματα καθώς και ένα από τα ποδήλατα που ήταν στο σημείο, να λείπει.