ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Μουλκιώτης: «Αμεσες παρεμβάσεις για την στήριξη επιχειρηματικής κοινότητας και των εργαζομένων της Βοιωτίας»

Γιώργος Μουλκιώτης: «Αμεσες παρεμβάσεις για την στήριξη επιχειρηματικής κοινότητας και των εργαζομένων της Βοιωτίας»

Γιώργος Μουλκιώτης: «Αμεσες παρεμβάσεις για την στήριξη επιχειρηματικής κοινότητας και των εργαζομένων της Βοιωτίας»

Ο Βουλευτής συντάσσεται με την αγωνία της Βοιωτικής επιχειρηματικής κοινότητας

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γ. Μουλκιώτης,  έφερε στη Βουλή τα αιτήματα του Επιμελητηρίου Βοιωτία αλλά και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας, τα οποία αφορούν την επιτακτική ανάγκη για στήριξη και προστασία της επιχειρηματικής κοινότητας και των εργαζομένων του Νομού Βοιωτίας λόγω του καθολικού lockdown και των ευρύτερων αρνητικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με τις παρεμβάσεις του, ο βουλευτής επισημαίνει τον έντονο προβληματισμό του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας για το εργατικό δυναμικό του Νομού και την ανάγκη να υπάρχει, από πλευράς Πολιτείας, άμεση μέριμνα και συνεχής έλεγχος τήρησης όλων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται στους εργασιακούς χώρους καθώς και τη διεξαγωγή συνεχών μαζικών τεστ σε όλες τις επιχειρήσεις εντός της ΠΕ Βοιωτίας.

Διαβάστε εδώ την επιστολή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Επιπλέον, συντάσσεται με την αγωνία της Βοιωτικής επιχειρηματικής κοινότητας, η οποία εκφράζεται μέσω του θεσμικού φορέα της, του Επιμελητήριου Βοιωτίας, λόγω της δυσμενούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει, και ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να λάβουν άμεσα μέτρα για την ικανοποίηση των αιτημάτων, με ανάλογες φύσεως πολιτικές αποφάσεις, προκειμένου να σταθεί ζωντανή η τοπική οικονομία και όρθια η κοινωνία.