ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠοια σχολεία λειτουργούν αύριο στη Βοιωτία και ποια παραμένουν κλειστά

Ποια σχολεία λειτουργούν αύριο στη Βοιωτία και ποια παραμένουν κλειστά

Ποια σχολεία λειτουργούν αύριο στη Βοιωτία και ποια παραμένουν κλειστά

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι Δήμοι της Βοιωτίας, πλην του Δήμου Ορχομενού, γνωστοποιήθηκαν ποια σχολεία θα λειτουργούν αύριο, Τρίτη, και ποια θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, των τελευταίων ημερών, η ώρα προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία της Α' θμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) αύριο Τρίτη 19/01/2021 θα γίνει στις 10:00, εκτός από την δημοτική κοινότητα Κυριακίου και τις τοπικές κοινότητες Δαυλείας και Αγίας Τριάδας, στις οποίες θα παραμείνουν κλειστά.

Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα διατηρήσουν το ωράριο τους κανονικά από τις 07:00 έως και τις 16:00, ωστόσο η ώρα προσέλευσης θα είναι στην διακριτική ευχέρεια των γονέων. Κλειστός θα παραμείνει ο παιδικός σταθμός της δημοτικής κοινότητας Κυριακίου.

Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.

Δήμος Τανάγρας

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Περγάλιας Βασίλειος, αποφασίζει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός) που υπάρχουν σε πολλές περιοχές του Δήμου Τανάγρας, αύριο Τρίτη 19-1-2021

1. Τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί, σε ολόκληρη την Δ.Ε Δερβενοχωρίων (Σκούρτα, Πύλη), σε ολόκληρη την Δ.Ε. Ταναγρας (Ασωπία, Αρμα, Καλλιθέα, Τανάγρα, Αεροδρόμιο Τανάγρας) καθώς και στην Κοινότητα του Αγίου Θωμά της Δ.Ε. Οινοφύτων, θα παραμείνουν κλειστά.

2. Τα Δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί στο Σχηματάρι, την Οινόη τα Οινόφυτα και το Δήλεσι θα ξεκινήσουν από τις 10:00 το πρωί.

Δήμος Θηβαίων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, λαμβάνοντας υπόψη του τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν, με τον ισχυρό παγετό και το χιόνι, συνδυαστικά με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.Τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και προβλέπεται να συνεχιστούν.

2.Τον παγετό που οι προβλέψεις της Ε.Μ.Υ εμφανίζουν στην περιοχή.

3.Την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας και της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων, για ανοιχτά παράθυρα στις σχολικές αίθουσες, στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

4.Την υφιστάμενη δυνατότητα διεξαγωγής των μαθημάτων εξ αποστάσεως.

5.Τη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Την ΤΡΙΤΗ 19-1-2021 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά), καθώς και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, και αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για την ασφάλεια των μαθητών.