ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕργατικό Κέντρο Θήβας: «Το δόγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη - Αστυνομία παντού»

Εργατικό Κέντρο Θήβας: «Το δόγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη - Αστυνομία παντού»

Εργατικό Κέντρο Θήβας: «Το δόγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη - Αστυνομία παντού»

«Με απαγορεύσεις συναθροίσεων πρόστιμα και χημικά δεν θα μας φιμώσετε, αλλά θα μας κάνετε πιο δυνατούς για να σας αντιμετωπίσουμε.»

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας  εξαπέλυσε «πυρά» προς την κυβέρνηση, μέσω ανακοίνωσης του, στη οποία κατηγορεί την κυβέρνηση πως «το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι η απαγόρευση και η καταστολή» ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «αντί να χρηματοδοτήσει τα τριτοβάθμια ιδρύματα για να βελτιωθούν οι υποδομές τους, διαθέτει χρήματα για προσλήψεις αστυνομικών φρουρών.»

Διαβάστε την ανακοίνωση στη πληρότητα της

«Τελικά αυτή κυβέρνηση το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι η απαγόρευση και η καταστολή.

Όποια κοινωνική ομάδα προσπαθεί να αντιδράσει από τα συνεχή αντιλαϊκά νομοσχέδια στοχοποιείται. Αυτό συμβαίνει τώρα με τους φοιτητές που αντί να χρηματοδοτήσει τα τριτοβάθμια ιδρύματα για να βελτιωθούν οι υποδομές τους, διαθέτει χρήματα για προσλήψεις αστυνομικών φρουρών.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Κύριοι της κυβέρνησης με απαγορεύσεις συναθροίσεων πρόστιμα και χημικά δεν θα μας φιμώσετε, αλλά θα μας κάνετε πιο δυνατούς για να σας αντιμετωπίσουμε.

Δώστε χρήματα για να προστατεύσετε τους εργαζόμενους από την πανδημία, με μαζικούς εμβολιασμούς και μέτρα προστασίας. Η κυβέρνηση να σταματήσει το άλλοθι της ατομικής ευθύνης για την προστασία του COVID 19.  

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ντροπή!!!!»