ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας: «Η Pipelife κατεβάζει τους διακόπτες του εργοστασίου στη Θήβα»

ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας: «Η Pipelife κατεβάζει τους διακόπτες του εργοστασίου στη Θήβα»

ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας: «Η Pipelife κατεβάζει τους διακόπτες του εργοστασίου στη Θήβα»

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και καλούμε το Υπουργείο Βιομηχανίας να παρέμβει για να αποτρέψει το κλείσιμο της μονάδας.»

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωσή του το Ν.τ. ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας αναφέρεται στο κλείσιμο του εργοστασίου της Pipelife στη Θήβα, τονίζοντας πως «Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός σε μια περίοδο με την πανδημία σε έξαρση, την ανεργία να χτυπά κόκκινο και την οικονομική κρίση να κορυφώνεται, μια παραγωγική μονάδα να κλείνει και να αφήνει 70 εργαζόμενους στο δρόμο και τις οικογένειες τους σε οικονομικό αδιέξοδο.»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το κλείσιμο της βιομηχανίας πλαστικών ειδών Pipelife που εδρεύει στη Θήβα και απασχολεί 70 εργαζόμενους.

Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός σε μια περίοδο με την πανδημία σε έξαρση, την ανεργία να χτυπά κόκκινο και την οικονομική κρίση να κορυφώνεται, μια παραγωγική μονάδα να κλείνει και να αφήνει 70 εργαζόμενους στο δρόμο και τις οικογένειες τους σε οικονομικό αδιέξοδο.

Αυτό σημαίνει αποβιομηχάνιση, κοινωνική αποδιάρθρωση και οικονομική συρρίκνωση για την περιοχή αλλά και για την οικονομία της χώρας. Είναι μια μονάδα παραγωγής πλαστικών ειδών, που λειτουργεί για χρόνια στην περιοχή και ενδεχομένως το κλείσιμό της να δημιουργεί κενό στην παραγωγική αλυσίδα άλλων μονάδων της περιοχής.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και καλούμε το Υπουργείο Βιομηχανίας να παρέμβει για να αποτρέψει το κλείσιμο της μονάδας.»