ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣπύρος Πνευματικός: Αμεση στελέχωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στη βόρεια Εύβοια

Σπύρος Πνευματικός: Αμεση στελέχωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στη βόρεια Εύβοια

Σπύρος Πνευματικός: Αμεση στελέχωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στη βόρεια Εύβοια

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σπύρος Πνευματικός, ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, πως σε επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Σερέτη, διαβεβαίωθηκε πως θα προχωρήσει άμεση η στελέχωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στη περιοχή της Δάφηνς Κεχρίων.

«Αμεσα θα προχωρήσει η στελέχωση του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στην περιοχή της Δάφνης Κεχριών στη Βόρεια Εύβοια, με διαβεβαίωσε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα.

Μετά την παραχώρηση και άρτια διαμόρφωση δημοτικού κτιρίου στην περιοχή της Δάφνης, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές που είχε θέσει το ΕΚΑΒ, από το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Aννας, κατόπιν και σχετικής επικοινωνίας μου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, σήμερα μίλησα εκ νέου με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτη για το εκκρεμές θέμα της στελέχωσης του νέου σταθμού. Ο κ. Σερέτης δεσμεύθηκε ότι άμεσα, και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, θα προχωρήσει η στελέχωση του σταθμού ώστε σύντομα να ξεκινήσει η λειτουργία του που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή. Θα παρακολουθώ στενά την πρόοδο του έργου έως την ολοκλήρωσή του.»