ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΒέλγος κολύμπησε 131 χλμ από Ναύπακτο και τερμάτισε στην Αλυκή (Βίντεο)

Βέλγος κολύμπησε 131 χλμ από Ναύπακτο και τερμάτισε στην Αλυκή (Βίντεο)

Βέλγος κολύμπησε 131 χλμ από Ναύπακτο και τερμάτισε στην Αλυκή (Βίντεο)

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Βέλγος υπεραθλητής, Matthieu Bonne, σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ κολύμβησης χωρίς στάση σε ανοιχτά νερά. Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα κουραστικό και για να το ολοκληρώσει ο Βέλγος πίεσε τον εαυτό του τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Διένυσε 131 χιλιόμετρα μετά από 60 ώρες και 55 λεπτά, καθώς ξεκίνησε από την Ναύπακτο και τερμάτισε στην Αλυκή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.standaard.be, ο Matthieu Bonne έσπασε κατά 6 χλμ το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Neil Agius. 

Τον Βέλγο υπεραθλητή καλωσόρισε στην Αλυκή ο Σύλλογος Γυναικών Αλυκής, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε: 

«O Σύλλογος Γυναικών Αλυκής καλωσορίζει τον MATTHIEU BONNE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στον τερματισμό του στην ΑΛΥΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Ξεκίνησε από την Ναύπακτο και διένυσε 131 km χωρίς να σταματήσει σε ανοιχτή θάλασσα σπάζοντας το ρεκόρ κολύμβησης. 

Ένας πραγματικός άθλος, ένα φωτεινό παράδειγμα ότι αν έχεις στόχους, όσο δύσκολοι και αν είναι, έχεις μια κατεύθυνση έναν προορισμό που σε κάνει να προχωράς μπροστά. Η μαγεία του να αγωνίζεσαι και να ξεπερνάς τον εαυτό σου!» 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο στην ομάδα "ΑΛΥΚΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ"  https://www.facebook.com/groups/1874621346144900/posts/3530296137244071/

 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι