ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟριζόντια μείωση στα δημοτικά τέλη αποφάσισε η Ο.Ε. του Δήμου Θηβαίων

(copyright: PIXABAY)

Οριζόντια μείωση στα δημοτικά τέλη αποφάσισε η Ο.Ε. του Δήμου Θηβαίων

Οριζόντια μείωση στα δημοτικά τέλη αποφάσισε η Ο.Ε. του Δήμου Θηβαίων

«Από την έναρξη της θητείας μας το 2019 δεσμευτήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη»

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε πως στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, αποφασίστηκε η οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών κατά 10%, με την εν λόγω απόφαση να αναμένεται πως θα επικαιροποιηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο κ. Αναστασίου σημείωσε στην ανάρτησή του πως η μείωση αυτή ήταν δέσμευσή του από την έναρξη της θητείας του το 2019.

Αναλυτικότερα, ο κ. Δήμαρχος έγραψε:

«Από την έναρξη της θητείας μας το 2019 δεσμευτήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη κατά το μέτρο του δυνατού ενόψει και των αντικειμενικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν όλα τα νοικοκυριά.

Το πρώτο βήμα έγινε και την Παρασκευή η αρμόδια οικονομική επιτροπή αποφάσισε για πρώτη φορά οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% για όλα τα νοικοκυριά του Δήμου μας και φυσικά η απόφαση αυτή θα επικαιροποιηθεί από τη Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Πέμπτης.

Η σωστή διαχείριση των οικονομικών μας επιτρέπει να την επιστρέψουμε στους δημότες, στην προσπάθεια που κάνουμε ως Δημοτικη Αρχή να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλους τους δημότες μας !!!!!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι