ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑμεση παρέμβαση του Δήμου Θηβαίων για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο του Καπαρελλίου

Αμεση παρέμβαση του Δήμου Θηβαίων για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο του Καπαρελλίου

Αμεση παρέμβαση του Δήμου Θηβαίων για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο του Καπαρελλίου

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού του Δήμου Θηβαίων, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, σε ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό πως την Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024, δρομολογήθηκε η εκπόνηση μελέτης η οποία θα περιλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση της υπάρχουσας περίφραξης στο γήπεδο του Καπαρελλίου, ενώ σημείωσε πως «Μέχρι την οριστική λύση που θα δοθεί με την εκτέλεση του έργου, θα γίνει προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης των κατεστραμενων τμημάτων της περιφραξης από τα συνεργεία του Δήμου, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής τέλεση των αγώνων της τοπικής ομάδας του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.»

Αναλυτικότερα, ο κ. Καμούτσης έγραψε:

«Σήμερα μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου, τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Πλαταιών και Αθλητισμού Νικα Παναγιώτη και τον Αντιδήμαρχο αυτεπιστασϊας Ανδριανό Ευάγγελο. μετά τις καταστροφές που έγιναν στην περίφραξη του γηπέδου Καπαρελλιου, δρομολογήσαμε σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, την εκπόνηση μελέτης που θα περιλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση της υπάρχουσας περιφραξης.

Η τεχνική υπηρεσία μας περιέγραψε ότι, η νέα περίφραξη θα αποτελείται από μεταλλικούς ορθοστάτες πακτωμενους στο υφιστάμενο τοιχίο και μεταλλικά πανέλα κατάλληλα κατασκευασμένα ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη ακαμψία και ασφάλεια που απαιτείται για την περίφραξη ενός γηπέδου (όπως περίπου στην φωτογραφία).

Για την εκτέλεση του έργου υπάρχει ήδη από το παρελθόν εγγραφή στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Μέχρι την οριστική λύση που θα δοθεί με την εκτέλεση του έργου, θα γίνει προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης των κατεστραμενων τμημάτων της περιφραξης από τα συνεργεία του Δήμου, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής τέλεση των αγώνων της τοπικής ομάδας του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι