ΑρχικήΑθλητικάΥπό διάλυση βρίσκεται η ομάδα του Παμβαγιακού και δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπό διάλυση βρίσκεται η ομάδα του Παμβαγιακού και δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας

Υπό διάλυση βρίσκεται η ομάδα του Παμβαγιακού και δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024

Σπύρος Πέππας

Η ομάδα του Παμβαγιακού, όπως ανακοίνωσε η διοίκησή του επίσημα, δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Υπό διάλυση βρίσκεται η ιστορική ομάδα των Βαγίων, αφού δεν βρέθηκε, παρά τις προσπάθειες κανένας ο οποίος να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ομάδα και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου θεώρησαν ακατόρθωτο το να δηλωθεί συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Μετά και την 3η άκαρπη γενική συνέλευση το Δ.Σ. της ομάδας παρέδωσε τα βιβλία και την σφραγίδα στον πρόεδρο του χωριού.

Σύμφωνα με παράγοντες της ομάδας τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα αφού τα χρήματα που ζητάνε πλέον παίχτες στα τοπικά πρωταθλήματα μπορούν να φτάσουν και 5ψήφιο νούμερο σε συνδυασμό με το κόστος της διαιτησίας, του γιατρού αλλά και των μετακινήσεων στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Θέση πήρε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας λέγοντας πως «Δεν θα αφήσουμε τον Παμβαγιακο χωρίς συμμετοχή θα είναι ντροπή για όλους μας» και δήλωσε πως θα πραγματοποιήσει συναντήσεις για να σωθεί η ομάδα του Παμβαγιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παμβαγιακού:

Μετά από 3 γενικές συνελεύσεις που έγιναν στο Δημαρχείο κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί με την ομάδα του χωριού μας με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα τα βιβλία και η σφραγίδα της ομάδας από σήμερα θα βρίσκονται στον πρόεδρο του χωριού.