ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤην Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024

Σπύρος Πέππας

Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα διεξαχθούν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24. Τα μέλη καλούνται να συμμετάσχουν μαζικά, καθώς ο Σύλλογος συμπληρώνει 125 χρόνια ενεργής παρουσίας και συνεχίζει να στηρίζει τους επαγγελματίες της περιοχής μέσα από αγώνες και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς:

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14.00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό και το νόμο, η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών για τις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς συμπληρώνει φέτος 125 έτη ενεργής παρουσίας στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς. Ο Σύλλογος μας που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Λιβαδειάς συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια μαζικά σε όλους τους αγώνες και τις δράσεις διεκδίκησης για τον τόπο μας.

Αναλάβαμε πρωτοβουλίες για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους επαγγελματίες αλλά και τους πολίτες. Διοργανώσαμε και συνεχίζουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που κρατάνε την πόλη ζωντανή και τονώνουν την αγοραστική δύναμη. Όλα αυτά με την συμμετοχή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Λιβαδειά, ανεξαρτήτου επαγγέλματος, αποδείξαμε στην πράξη ότι η συμμετοχή επιφέρει θετικά αποτελέσματα.

Καλούμαστε σε αυτές τις εκλογές να δηλώσουμε όλοι παρόν και δείξουμε την δύναμη μας και να στηρίξουμε τον Σύλλογο μας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου μας που βρίσκονται επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24 από τις 08.30 έως 20.00. 

Οι εκλογές θα γίνουν με την φυσική παρουσία των μελών μας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη!!

Αναλυτικά ο πίνακας των υποψηφίων:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.