ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑλαλούμ με έργα της ΔΕΥΑΘ - Κομμένη στην μέση η Θήβα

Αλαλούμ με έργα της ΔΕΥΑΘ - Κομμένη στην μέση η Θήβα

Αλαλούμ με έργα της ΔΕΥΑΘ - Κομμένη στην μέση η Θήβα

Η έλλειψη της ενημέρωσης των πολιτών έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στη κυκλοφορία

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στα δύο έχει κόψει η ΔΕΥΑΘ τη Θήβα, ώστε να πραγματοποιήσει τη σύνδεση της αποχέτευσης ενός σπιτιού στο δίκτυο. Αναλυτικά, σήμερα το πρωί πραγματοποιούνται έργα στην κεντρική είσοδο του Ταχίου, με την ΔΕΥΑΘ να έχει τοποθετήσει μια πινακίδα απαγόρευσης της κυκλοφορίας προς το Τάχι, η οποία προτρέπει τους οδηγούς να συνεχίσουν την πορεία τους προς το στρατόπεδο της Θήβας. Στο σημείο, το οποίο επισκέφθηκε έπειτα από καταγγελίες το www.radiothiva.gr, επικρατεί ιδιαίτερη σύγχυση, με αρκετούς οδηγούς να κάνουν κύκλους στον κόμβο και άλλους να αγνοούν την πινακίδα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και να εισέρχονται κανονικά στο Τάχι.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια πινακίδα νωρίτερα στον δρόμο, ώστε να ενημερώνει τους οδηγούς να μειώσουν την ταχύτητα τους για να εισέρχονται με προσοχή στο Τάχι. Αντιθέτως, δίχως κάποια ενημέρωση, έγινε διακοπής της κυκλοφορίας και οι οδηγοί αναγκάζονται να κάνουν μεγάλες διαδρομές ώστε, όσοι γνωρίζουν, να μπουν από παραδρόμους στο Τάχι, ενώ όσοι δεν γνωρίζουν κάποια άλλη είσοδο, έχουν αφεθεί στη τύχη τους.

Το εν λόγω έργο θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί έπειτα από ενημέρωση των πολιτών, την τοποθέτηση πινακίδων αλλά και τη συνδρομή της τροχαίας, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία, όμως η προχειρότητα του έργου οδήγησε σε ένα κυκλοφοριακό χάος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες