ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔημόσια συγγνώμη του Στάθη Κεφαλά στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας για τις δηλώσεις του

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ

#TAGS: Στάθης Κεφαλάς  Ιερά Μονή Μακαριώτισσας 

Δημόσια συγγνώμη του Στάθη Κεφαλά στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας για τις δηλώσεις του

Δημόσια συγγνώμη του Στάθη Κεφαλά στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας για τις δηλώσεις του

Δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε στο «radiothiva» ζήτησε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ξηρονομής

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξηρονομής, κ. Στάθης Κεφαλάς, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ιερά Μονή Μακαριώτισσας, μέσω ανακοίνωσής του, αναφορικά με δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει στο «radiothiva». Ο κ. Κεφαλάς στην ανακοίνωση του υπογραμμίζει πως «η αναφορά μου σε εκβιασμο υπαλλήλων προέρχεται από παντελώς αναξιόπιστες πηγές και ζητώ συγγνώμη για την αναφορά μου αυτή από την Ιερά Μονή Μακαριωτισσας Δομβραίνας.»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κεφαλάς

«Είναι γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια μικρή αναστάτωση στην μικρή κοινωνία της Ξηρονομης και των γειτονικών κοινοτήτων εξαιτίας νέων κρουσμάτων κορωνοιου που είχαν σύμφωνα με πληροφορίες ως πηγή προέλευσης την Ιερά Μονή Μακαριωτισσας Δομβραίνας.

Τις πληροφορίες αυτές ανέφερα σε πρωινή τηλεφωνική μου εποικινωνια με τοπικό ΜΜΕ.

Όπως ενημερώθηκα από τις αρμόδιες αρχές είναι βέβαιο ότι έχουν τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και έχει γίνει ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων και έχουν δοθεί και οι απαραίτητες οδηγίες.

Εξάλλου μέχρι σήμερα η λειτουργία των αρμόδιων υπηρεσιών στο νομό μας δεν έχει δείξει κάτι διαφορετικό και όπου έχει απαιτηθεί έχουν σπεύσει άμεσα για να μην υπάρξει διασπορά.

Είμαι βέβαιος πλεον ότι το ίδιο έχει γίνει και τώρα και αν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα θα είχαμε ενημερωθεί όλοι.

Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω ότι η αναφορά μου σε εκβιασμο υπαλλήλων προέρχεται από παντελώς αναξιόπιστες πηγές και ζητώ συγγνώμη για την αναφορά μου αυτή από την Ιερά Μονή Μακαριωτισσας Δομβραίνας.

Είμαι πάντοτε σε ετοιμότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πολιτική προστασία αν μου ζητηθεί για το καλό της τοπικής κοινωνίας ειδικά στην περίπτωση της πανδημίας.

Σε βάρος της δημόσιας υγειας δεν μπορεί να γίνεται πολιτική σπεκουλα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ξηρονομης

Κεφαλάς Ευσταθίος.»