ΑρχικήΑθλητικάΜε τεράστια επιτυχία έγινε ο αγώνα δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ mountaintrail» (Εικόνες)

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: ΑΚΟΛ  ΛΕΒΑΔΟΣ 

Με τεράστια επιτυχία έγινε ο αγώνα δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ mountaintrail» (Εικόνες)

Με τεράστια επιτυχία έγινε ο αγώνα δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ mountaintrail» (Εικόνες)

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Σπύρος Πέππας

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι δύο διαδρομές του “ΛΕΒΑΔΟΣ mountaintrail”, που έλαβε χώρα για 5η συνεχή χρονιά. Συνολικά στις δύο αυτές διαδρομές συμμετείχαν 760 αθλητές.

Όπως αναφέρει η ΑΚΟΛ σε ανακοίνωση της, η περιοχή των πηγών και του φαραγγιού του ποταμού Έρκυνα στην Λιβαδειά -(που ονομάζεται Κρύα) αποτελεί περιοχή απαράμιλλου φυσικού κάλλους με τα γάργαρα νερά να κυλάνε σε επίπεδα διαμορφώνοντας καταρράκτες, ενώ πλατάνια και πλούσια βλάστηση συμπληρώνουν την εικόνα-  πλημμύρησε από αθλητές συνοδούς και επισκέπτες!

Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχεδόν ιδανικές,2 χλμ.της διαδρομής έγιναν σε ζώνες με χιόνι που απόλαυσαν οι αθλητές και η Λιβαδειά γέμισε δρομείς από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας που βρέθηκαν στην πόλη για να τρέξουν στις δύο διαδρομές.

Στη μεγάλη διαδρομή πρώτος έφτασε στον τερματισμό ο Λειβαδίτης αθλητής της SALOMONHELLAS Γιώργος Διαλεκτός με ρεκόρ διαδρομής 2.09.19 , στη 2η θέση τερμάτισε ο Ηλίας Σαγκριώτης KASIMISTRAINNING MYATHLETE MYNUTRITIONSAUCONYGREECE με χρόνο 2.16.14 ενώ τρίτος ήταν ο Βασίλης Μπαλαμώτης VMAX με χρόνο 2.16.15..

Στην ίδια απόσταση για τις γυναίκες, πρώτη ήταν η Ελένη Σαριδάκη RETHIMNOCRETEμε χρόνο 2.43.19, δεύτερη η Ξανθή Μαρία THERUNNERSPROJECT με χρόνο 2.44.28,  και στην τρίτη θέση ήταν η Φωτεινή Κολόκα SALOMONHELLAS με χρόνο 2.49.20.

Την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος που προκάλεσε «σεισμό» στα σημεία που περνούσε.

Στη μικρή διαδρομή  νικητής αναδείχτηκε ο  Κώστας Ζήνδρος Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς με χρόνο 0.56.55, δεύτερος ο Νίκος Δημητριάδης  MYATHLETE  με χρόνο 0.57.37 και τρίτος ο Γιώργος Μανιώτης Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς με χρόνο 0.57.47  ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη MYATHLETECHOZENTEAM με χρόνο 1.10.34 , δεύτερη η Βίκυ Κατσάνου TELMISSOSTEAMPORIKOS  με χρόνο 1.12.00 και τρίτη η Βάσω Ανέστη με χρόνο 1.15.27 .

Και μια πρωτιά για συμμετοχή ομάδας με αθλητή ΑμΕΑ!

Μαζί μας ήταν ο youyouHellas και η ομάδα του οι Δρομείς Ελπίδας!

Mε πιλότο το Σπύρο Ρούσση, έτρεξαν στην διαδρομή των 10.8km και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα όλης της πόλης!

Οι δρομείς Ελπίδας είναι μια ομάδα δρομέων που τρέχουν παιδιά ΑΜΕΑ με “ζοελέτ”  υποστηρίζοντας την χωρίς όρους συμμετοχή στην ζωή!

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους καθώς επίσης όλους τους πολίτες της Λιβαδειάς που αγκάλιασαν την εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Ο.Π.Α.ΣΤΕ. και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς – Εύβοιας, που μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν με όλη τους την δύναμη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες