ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε πολλές ελλείψεις οι εφημερίες στο Γ.Ν. Λιβαδειάς σύμφωνα με τον Κ. Πλιακοστάμο

(copyright: Eurokinissi)

Με πολλές ελλείψεις οι εφημερίες στο Γ.Ν. Λιβαδειάς σύμφωνα με τον Κ. Πλιακοστάμο

Με πολλές ελλείψεις οι εφημερίες στο Γ.Ν. Λιβαδειάς σύμφωνα με τον Κ. Πλιακοστάμο

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο γενικός χειρούργος του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Κ. Πλιακοστάμος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στις πολλαπλές ελλείψεις που υπάρχουν στις εφημερίες του νοσοκομείου.

Αναλυτικά:

«Σήμερα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς ΔΕΝ εφημερεύει αναισθησιολόγος, ακτινολόγος, μικροβιολόγος, πνευμονολόγος, νευρολόγος,ΩΡΛ, νεφρολόγος κι οφθαλμίατρος. Έχουμε όμως ρεύμα, για ασφάλεια όμως φέρτε μαζί σας και κανένα σπατματσέτο. Η διοίκηση πάντως αποσπά νεφρολόγους, παιδιάτρους κι έχει μετακινήσει προκλητικά και χειρουργό σε νοσοκομείο των Αθηνών, έτσι επειδή εδώ περισσεύουμε και δεν μας φτάνουν οι καρέκλες για να καθόμαστε.

Μη διανοηθείτε να επιρρίψετε σε μάς την παραμικρή ευθύνη για τη διαχείριση των ανθρώπων σας. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και βαραίνουν κι εσάς τους ίδιους για την εγκληματική ανεκτικότητα που επιδεικνύετε τόσα χρόνια. Εμείς ντρεπόμαστε που απομείναμε θλιβερές παρουσίες σε απαξιωμένο χώρο.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πλιακοστάμος.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι