ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜπράβο από τον Γιώργο Ντασιώτη για την δράση ευαισθητοποίησης στη Θήβα

Μπράβο από τον Γιώργο Ντασιώτη για την δράση ευαισθητοποίησης στη Θήβα

Μπράβο από τον Γιώργο Ντασιώτη για την δράση ευαισθητοποίησης στη Θήβα

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης, σε ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρθηκε στη δράση που έγινε στη Θήβα, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για τα άτομα με αναπηρία, αναφέροντας πως «Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ πλατεία γέμισε με παιδιά που, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, δημιούργησαν εικόνες και δράσεις που προβάλουν την ανεμπόδιστη ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ, των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.»

Αναλυτικότερα, ο κ. Ντασιώτης έγραψε:

«ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ στα Σχολεία της Θήβας για τη σημερινή τους δράση στο πλαίσιο της εβδομάδας ευασθητοποίησης, για τα άτομα με αναπηρία, που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σύνθημα " ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ""

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ πλατεία γέμισε με παιδιά που, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, δημιούργησαν εικόνες και δράσεις που προβάλουν την ανεμπόδιστη ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ, των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιωργος Αναστασίου, ο Αντιδημάρχος Αποστόλης Δαγδελένης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Γκέλης και πολίτες.»