ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: «Φτάνει ως εδώ!» - Κάνουν έξωση από πλειστηριασμό σε οικογένεια με ΑμεΑ στον Συνοικισμό Λιβαδειάς

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: «Φτάνει ως εδώ!» - Κάνουν έξωση από πλειστηριασμό σε οικογένεια με ΑμεΑ στον Συνοικισμό Λιβαδειάς

Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: «Φτάνει ως εδώ!» - Κάνουν έξωση από πλειστηριασμό σε οικογένεια με ΑμεΑ στον Συνοικισμό Λιβαδειάς

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Σπύρος Πέππας

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει την έξωση οικογένειας που ζει στον Συνοικισμό, από το σπίτι της.

Όπως ενημερωθήκαμε από την ίδια την οικογένεια, εντός των ημερών, τους ζητάνε να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια είναι οικογένεια μεροκαματιάρηδων που μέλος της είναι ΑΜΕΑ και βρίσκεται εκτεθειμένη στην επίθεση των τοκογλύφων, όπως και εκατοντάδες άλλες στην πόλη μας .

Καλούμε τα Σωματεία μας, τους Φορείς της πόλης, τους συμπολίτες μας να δυναμώσουν και να στηρίξουν την Επιτροπή Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς ενάντια στους πλειστηριασμούς και όσοι αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα να μην διστάσουν να απευθυνθούν στο Εργατικό Κέντρο.

Να γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα που δεν θα επιτρέψουμε καμία λαϊκή οικογένεια να μείνει στον δρόμο.

Είμαστε σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα και ξεκαθαρίζουμε να μην τολμήσουν να σκεφθούν να ξεσπιτώσουν την οικογένεια . Θα μας βρουν απέναντι τους.

Φτάνει ως εδώ! Δεν μπορούμε να ανεχτούμε στον 21ο αιώνα την εξαθλίωση για την κερδοφορία των λίγων, των τραπεζών και των funds.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Ο λαός έχει τη δύναμη να σταματήσει τη λαίλαπα. Κανένας δεν είναι μόνος του.     

Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!

Τηλ. Επικοινωνίας: 6973311744 - Τάτση Νατάσα Γ.Γ./ Ε.Κ.Λ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ