ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠεριοδεία και ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου στην Βοιωτία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία και ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου στην Βοιωτία

Περιοδεία και ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου στην Βοιωτία

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024

Σπύρος Πέππας

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισκέφθηκε τον νομό Βοιωτίας και πραγματοποίησε ομιλία στη Λιβαδειά, όπου κατήγγειλε την αποδιοργάνωση του κράτους από την κυβέρνηση και παρουσίασε την προοδευτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την ομιλία, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν και γιόρτασαν τη νίκη του Ολυμπιακού στο Europa Conference League. Η ΟΜ Λιβαδειάς ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Την Τετάρτη 29 Μαΐου ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισκέφθηκε την Νομό Βοιωτίας και ύστερα από περιοδεία στον Νομό, πραγματοποίησε ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η ΟΜ Λιβαδειάς ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στον πεζόδρομο της οδού Μπουφίδου, όπου και κατέδειξε την διάλυση, από τη σημερινή κυβέρνηση, κάθε έννοια του κράτους, σε όλους τους τομείς, Υγείας - Παιδείας - Ασφάλειας - Δικαιοσύνης - Πρόνοιας και κατέθεσε την προοδευτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει την αλλαγή της πολιτικής που χρειάζεται η κοινωνία.

Μετά την συγκέντρωση οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση παρακολουθήσαμε στον ίδιο χώρο, σε γιγαντοοθόνη, τον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου για το Europa Conference League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑΣ και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την κατάκτησή του από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, την οποία και συγχαίρουμε, ως την ελληνική ομάδα που εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στον θεσμό αυτό, για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Επίσης το συντονιστικό της ΟΜ Λιβαδειάς ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συντρόφους και μέλη της ΟΜ Μαράλιο Βασίλη και Τζουβάρα Νικόλαο για την σημαντική βοήθεια τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.